Uitvoerder KCCO
Volkerwessels Telecom
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Waarmee jij ons verder brengt

Binnen ons bedrijfsonderdeel Infratechniek, bestaat de afdeling KCCO. Deze afdeling ontwerpt telecomnetwerken voor nationaal belang en opereert vanwege zijn specifieke karakter dan ook strikt gescheiden van onze overige afdelingen.

Als uitvoerder stuur je op de kwantitatieve en kwalitatieve performance van ingehuurd aannemerspersoneel van verschillende aannemers.

Denk hierbij aan veiligheid, kostprijs, doorlooptijd en tijdigheid. Jij bewaakt de oplevering van de uitgevoerde werkzaamheden, bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële uitvoeringsresultaat en verliest het klantenbelang en de kosten niet uit het oog.

Dit doe je niet alleen maar samen met je collega’s van verschillende onderaannemers.

s Ochtends vroeg zal je veelal vanaf thuis direct naar de projectlocatie gaan. Één keer per week ben je te vinden op het kantoor in Utrecht.

Onder andere voor het administratief juist afhandelen van het project. Ook de projectleider van de bouwstroom, aan wie jij functioneel verantwoording aflegt, vind je op het kantoor in Utrecht.

Zie jij de connectie met VWT?

De wondere wereld van glasvezel heeft geen geheimen voor jou. Je weet tot op bit niveau wat dat inhoud en bent niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer nodig.

Je kan meten met een OTDR en ook deze meting controleren. Je kent de verschillen tussen singel- en multimode en weet alles over connectiviteit.

Je hebt ruime ervaring op het gebied van civiel technische werken en kent de kwaliteitseisen hiervan als geen ander.

Omdat jij het aanspreekpunt bent voor uitvoeringsaspecten én collega’s, vinden wij het belangrijk dat je communicatieve vaardigheden sterk ontwikkeld zijn.

Met jouw enthousiasme en pro activiteit neem je collega’s mee. Mee in het werk en mee in veranderingen. Je kijkt vooruit en speelt in op te verwachten omstandigheden!

De projecten waar jij verantwoordelijk voor wordt, worden landelijk uitgevoerd. Daarom hebben wij een sterke voorkeur voor een nieuwe collega die centraal in Nederland woonachtig is.

Voor de invulling van deze functie word je gescreend volgens het screeningsbeleid van VWT*

Welkom bij VWT

Wij werken aan mooie projecten, waarin jij meewerkt aan de realisatie. Binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom : Total Connectivity.

Wij bieden jou :

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.400,- bij een 38-urige werkweek (afhankelijk van je ervaring);
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen bij een 40-urige werkweek;
 • Laptop, mobiele telefoon en een leaseauto;
 • Een pensioenregeling en de mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Diverse trainingen in onze online omgeving;
 • De mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;
 • Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement;
 • Gezelligheid met ruim 1600 collega’s!
 • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier