Operator 5 ploegen , Huhtamaki Nederland B.V.
Randstad
FRANEKER, NL
2 dagen geleden

Stel je voor : je hebt besteld bij de McDonalds en die 4 bekers kan je niet in één keer dragen. Maar gelukkig geeft de medewerker jou een cupholder mee.

Kijk, dat scheelt! Ben jij ook benieuwd hoe deze kartonnen houders worden gemaakt en wil jij graag als operator aan de slag? Dan zoek ik jou!

Bij Huhtamaki maakt verschillende producten van karton en papier. Het kan dus goed zijn dat als jij je koffie drinkt uit een bekertje of de eieren uit het doosje haalt, dat deze verpakking van Huhtamaki komt! Dit Finse bedrijf is wereldwijd bekend en levert in Europa, Azië en Noord-

Amerika. Zij maken gebruik van gerecyclede tijdschriften en kranten, om zo verantwoorde producten te kunnen leveren.

Omdat zij willen gaan versnellen in hun proces, krijgen zij een nieuwe machine. Hierbij zoeken zij ervaren operators, of juist productiekrachten die graag een stap willen zetten richting operator.

In deze rol houd jij je bezig met het controleren van de verschillende lijnen, bouw jij de machines om en stel je ze in.

Omdat het proces continu doorloopt, moeten deze machines regelmatig schoongemaakt worden en hoort dit ook bij jouw taken.

Je komt terecht in een informeel team, die samen zorgen voor gezelligheid, maar ook werk wat op tijd af is. Wel zo fijn!

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring met het werken met machines,
 • MBO werk- en denkniveau,
 • Ervaring in een productieomgeving,
 • Uit de omgeving Franeker komen.
 • Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een contract voor langere tijd,
 • Een plezierige werkomgeving,
 • Een salaris tussen de €13 en €14 bruto per uur.
 • Zie jij jezelf werken bij Huhtamaki? Solliciteer dan door op onderstaande knop te klikken, of stuur mij een bericht via email of whatsapp. Tot gauw!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Jaike de Boer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier