Senior Specialist Geotechniek
VolkerInfra
Vianen, Netherlands
19 dagen geleden
source : VolkerWessels

Jouw uitdaging

Als Senior Specialist Geotechniek ben je verantwoordelijk voor geotechnische engineering en toegepaste funderingstechnieken in tenders en projecten en het inhoudelijk begeleiden van projecten in uitvoering.

Afhankelijk van jouw ervaring en het project word je daarbij ondersteund door collega’s of vervul je zelf een meer coördinerende rol.

Je plek bij VolkerInfra is in de vakgroep Geotechniek waar je actief je bijdrage levert aan de kennisontwikkeling van de vakgroep.

Je valt in de vakgroep onder de aansturing van het afdelingshoofd Geotechniek.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde opleiding HBO / TU Civiele Techniek, richting geotechniek en circa 15 jaar werkervaring in de geotechniek.

Je bent in staat om conceptuele ontwerpen te maken en trade-off matrices op te stellen ten behoeve van de keuze van concepten.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en planning van geotechnische analyses en aansturing van geotechnische specialisten op projecten.

Je bent het aanspreekpunt binnen een projectteam als het om geotechniek gaat. Je hebt oog voor kosten en gevoel voor de uitvoeringsmogelijkheden binnen een project.

Goede communicatie zit in je. De dynamiek van de aannemerij spreekt je aan. Je kunt snel de juiste beslissing nemen onder uitdagende omstandigheden.

Daarnaast ben je pragmatisch ingesteld. Een flinke dosis enthousiasme, plezier in het werk en aandacht voor je omgeving dragen er toe bij dat je tot goede resultaten komt.

Je werkplek is afhankelijk van de inzet op projecten. Dit kan vanuit je standplaats Vianen of op projectlocaties in Nederland zijn.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met een prima pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden, ontwikkelingskansen en aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan.

Je gaat werken bij een toonaangevend bedrijf binnen de infra sector.

Ons bedrijf

VolkerInfra is een jonge organisatie, opgericht door vier werkmaatschappijen van het VolkerWessels-concern : , , en . Onze ambitie : samen grote infrastructurele projecten verwerven en uitvoeren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier