CNC Slijper (leerling)
Ruimbaan Uitzendbureau
Rotterdam, NL
17 dagen geleden

CNC Slijper (leerling)

Regio Rotterdam 33-40 uur LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO Techniek Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een baan?

Let dan goed op. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerling CNC slijper. Je gaat je bezig houden met het naslijpen van zaagbaden, frezen en boren.

Je wordt volledig door het bedrijf opgeleid tot allround slijper van verspanend gereedschap en gaat bovendien direct bij het bedrijf in dienst.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Vereisten :

 • Je hebt affiniteit met techniek
 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding niveau 3
 • Je bent leergierig
 • Je bent een echte aanpakker
 • Solliciteer direct!

  Voornaam* Achternaam* Telefoonnummer* E-mailadres* Ik wil graag contact met* CV uploaden Je motivatie of ruimte voor opmerkingen In het kader van je sollicitatie en eventuele dienstverband verwerken wij jouw persoonsgegevens.

  Wij gaan hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee om. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement. Om actief naar een geschikte baan voor je te kunnen zoeken willen we je toestemming vragen om deze gegevens te mogen verwerken en aan evt.

  derden, waaronder opdrachtgevers, te verstrekken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier