PhD-kandidaat Nucleaire geneeskunde / Radiologie
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden

Afdeling

Vanuit de divisie beeld en oncologie leveren wij geavanceerde patiëntenzorg en verzorgen we een hoogwaardig pakket aan onderwijs en opleidingen.

Daarnaast verrichten we internationaal toonaangevend wetenschappelijk onderzoek naar medische beeldvorming, beeldbewerking, beelddiagnostiek en beeldgestuurde behandelingen.

Onze divisie zorgt ervoor dat veelbelovende innovaties in de patiëntenzorg kunnen worden gebruikt. Jouw directe team bestaat primair uit bevlogen nucleair geneeskundigen en radiologen.

Daarnaast werk je veel samen met andere specialisten, promovendi, het trialbureau en laboranten van de Radiologie en Nucleaire geneeskunde.

Er heerst een prettige sfeer op de afdeling en de collega’s gaan respectvol met elkaar om. Meerdere keren per jaar zijn er speciale evenementen voor promovendi en voor de hele afdeling.

Profiel

Je hebt een MSc-diploma geneeskunde of een gelieerd vakgebied en veel affiniteit met klinisch onderzoek (patiëntencontact) en data-analyse.

Omdat de behandeling van patiënten met kanker multidisciplinair is, kun je met verschillende professionals samenwerken en ben je communicatief sterk.

Verder heb je een actieve werkhouding waarbij je eigen initiatief toont en creatieve oplossingen aandraagt voor problemen.

Vanwege het directe patiëntencontact is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.

Het salaris voor deze 100% functie bedraagt maximaal € 4.481,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 3 jaar.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier