Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)
Luba
Leidschendam, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Voor het bedrijf waar jij komt tewerken zijn wij op zoek naar een tijdelijke schoonmaker m / v. Dewerkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit periodieke endagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Vloerenonderhoud. Ramen wassen.Schoonmaken op de verschillende verpleegafdelingen. Uitvoerenkleine verhuizing / zaalzetting / transportwerkzaamheden.

Deorganisatie waar jij komt te werken is één van de grootstezorgaanbieder van Den Haag. Functie eisen Een goede beheersing vande Nederlandse taal in woord en geschrift.

Flexibel in jewerktijden. Per direct beschikbaar. Wat wij bieden Het gaat om eenfunctie van 36 uur per week van maandag t / m zaterdag.

De werktijdenzijn tussen 07 : 00 - 17 : 00. Er is een mogelijkheid tot verlengingvan de opdracht. Hoe je solliciteert Snel.

Al binnen een paarminuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvangje een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat jesollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je eenreactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier