Atex Inspecteur, Rotterdam
ENGIE Services Nederland NV
Rotterdam, Zuid-Holland
4 uur geleden
source : nationale vacaturebank
 • Als inspecteur verricht je inspecties aan verschillende technische installaties conform de relevante wet- en regelgeving;
 • De inspectie wordt bij diverse klanten met een voornamelijk industrieel karakter op locatie uitgevoerd.

  Aan de hand van een plan van aanpak, tekeningen en andere gegevens bepaal je vooraf welke installatie-onderdelen worden geïnspecteerd.

  Je maakt zelf een werkindeling en ter plaatse controleer je visueel de installatie. Vervolgens voer je met behulp van een scala aan meetapparatuur testen aan de betreffende installatie uit.

  Aan het eind van de inspectie ben je in staat om over jouw bevindingen een degelijk en accuraat inspectierapport op te stellen.

  Jij maakt voor de klant inzichtelijk waar de gevaren, gebreken en risico’s liggen van de installatie. Door jouw rapport kan de klant een veiligere omgeving creëren.

  Naast adviseur’ ben je als inspecteur ook in staat om kwaliteitscontroles uit te voeren.

  FUNCTIE-EISEN

  Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die :

  Afgeronde MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek

  Gecertificeerd is voor het uitvoeren van NEN 3140 en NEN 1010 inspecties

  In het bezit is van de certificaten ATEX-EX 001 en ATEX-EX 007 / 008 / IEC- Ex005

  Enige jaren ervaring heeft in een vergelijkbare functie en in de industrie

  WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Bij ENGIE Services West Industrie, sta je midden in de regio Rotterdam. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Marine & Offshore, Op- en Overslag, Food en Farmacie.

  Dagelijks leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer.

  Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Hetty Karakatsanis via hetty.

  karakatsanis engie.com of telefonisch op 06 - 82786517

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier