Trainee Embedded Software Engineer
Voort
Enschede, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Inons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar eenbaan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt.

Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

Functieomschrijving

AlsTrainee Embedded Software Engineer maak je deel uit van de afdelingsoftwareontwikkeling en werk je mee aan het ontwerp en derealisatie van embedded systemen.

Je doet dit in teamverband onderleiding van een projectleider, samen met senior software engineersen architecten. De werkzaamheden variëren van het specificeren,ontwerpen, implementeren tot en met het in bedrijf stellen enkwalificeren van embedded systemen.

Deze functie is geschikt voorengineers met enkele jaren werkervaring die een veelzijdige baanzoeken.

Met de traineeship mechatronics wordjij een specialist in onder andere bewegingssystemen en wetten,basis motion control, interne dynamica en digitalebewegingscontrole.

En leer je alles over de essentiëlebasisprincipes die een rol spelen in elke multidisciplinaireontwikkeling van een mechatronische (bewegings) systeem.

Zo kan jijtijdens je baan als trainee R&D engineer je verder ontwikkelenop zowel technisch als persoonlijk vlak.

Functie-eisen

Wij zoekenechte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willenwerken aan waar ze blij van worden. Als trainee Embedded SoftwareEngineer heb jij :

 • een diploma van een relevanteHBO- of WO-opleiding (of bijnaafgerond)
 • werkervaring is geenvereiste
 • een (afstudeer)stage of project dataansluit op de traineeship (geen must, maar eenpré)
 • Arbeidsvoorwaarden

  In éénjaar ga jij je naast je baan verdiepen in alle aspecten vanmechatronica. Jouw traineeship is uiteraard helemaal toegespitst oprecente ontwikkelingen in het vak.

  Zeven dagen vakinhoud. Vijfdagen persoonlijke training. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijgje meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij vanwordt. Ook krijg je :

 • de opleiding volledigbetaald
 • een jaarcontract bijVoort
 • een leuksalaris
 • intensieve begeleiding van Voort én deopdrachtgever
 • goede secundairearbeidsvoorwaarden zoals eenaandraagbonus
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier