Verkoopmedewerker
Nelson
Leidschendam
3 dagen geleden

Hoe jouw dag er uit gaat zien

Voor ons NIEUW TE OPENEN TIMBERLAND filiaal in LEIDSCHENDAM zijn wij op zoek naar collega's!

Indeze functie inspireer je onze klanten door het merk en lifestyle imago over tedragen. Door middel van jouw enthousiasme en commerciële instelling weet jijmet jouw collega’s een succes te maken van deze nieuwe formule binnen NelsonSchoenen! Jestraalt plezier uit, zorgt voor een goede sfeer en past perfect bij deuitstraling van de winkel en het merk Timberland.

Jehebt de wil om meer over de pasvorm en gebruikte materialen te leren incombinatie met kennis van de laatste modetrends en een uitstraling die past bijde merkbeleving zijn dé factoren die het succes in deze winkels bepalen.

Daarnaast zorg je voor een optimale presentatie van deze trendy collectie vanuitstekende kwaliteit en voorzie je de klanten altijd van het beste advies.

Benjij commercieel, resultaat- en servicegericht, flexibel en pas jij bij deTimberland merkbeleving?Reageerdan nu!

Ben je benieuwd hoe een dag in een Nelson winkel er uit ziet? We laten het je zien in deze video!

Wat we van jou verwachten

Teamplayer

Wat je van ons kan verwachten

Prettige sfeer & collega's

Afwisselend & uitdagend werk

Personeelskorting

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier