Senior communicatie adviseur
ZorgvisieBanen
Hoorn, NL
1 dag geleden

Marketing & Communicatie is een bevlogen en energieke afdeling. We zijn volop in ontwikkeling en bieden veel ruimte voor eigen initiatief.

Op de afdeling werken drie communicatieadviseurs, drie communicatiemedewerkers, een marketeer, een accountmanager externe relaties en een manager. We richten ons op :

 • Interne & externe communicatie, inclusief patiëntenvoorlichting
 • Het betrekken van de omgeving bij veranderingen
 • Relatiebeheer van externe relaties, zoals verwijzers en overheidsdiensten
 • Profilering van het ziekenhuis
 • Crisiscommunicatie en reputatiemanagement
 • Marktonderzoek, analyses en marketingadvies
 • Functiebeschrijving

  Je helpt de raad van bestuur en het management om de nieuwe merkstrategie van het ziekenhuis verder uit te bouwen. Daarnaast lever je een doortastende bijdrage aan de verschillende in-

  en externe verandertrajecten, zoals de veranderingen in het zorgaanbod of het financieel herstelplan, zowel op strategisch als op operationeel niveau.

  Ondertussen ben je aanspreekpunt voor verschillende specialismen en vertaal je hun communicatievraagstuk naar de juiste adviezen, concepten en acties.

  Je adviseert niet alleen, maar doet ook : je schrijft communicatieplannen en coördineert de uitvoering van activiteiten.

  Je treedt op als woordvoerder van het ziekenhuis, begeleidt artsen en bestuurders bij media optredens en draait mee in de crisiscommunicatiediensten.

  Functie-eisen

  Je bent een communicatie-expert die senioriteit en ambitie met zich meebrengt. Je hebt een academisch werk- en denkniveau en houdt van complexe vraagstukken.

  Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar en voor jou is het geen probleem om eens een keer 's avonds te werken. Je hebt tenminste 8 jaar werkervaring en een bewezen track-

  record als adviseur. Je hebt lef, maar bent nuchter. Je staat stevig in je schoenen, iets dat zich vooral manifesteert als dit het hardst nodig is, bijvoorbeeld bij eventuele crises.

  Werken in de zorg ervaar je als een voorrecht en je snapt waar het om gaat in een ziekenhuis. Vanzelfsprekend ben je een doortastende en empathische persoonlijkheid die zaken gedaan' krijgt.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Ons scholingsaanbod is breed en vooruitstrevend; wij hechten er veel waarde aan om in jouw deskundigheid te investeren.
 • De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De standplaats voor deze functie is Hoorn, maar je werkt ook op locatie Purmerend.
 • Het salaris is overeenkomstig met functiegroep FWG 60 (minimaal € 3.072,00 en maximaal € 4.466,00 bruto per maand op fulltime basis).
 • De Cao-Ziekenhuizen is van toepassing, onderdeel hiervan is de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een prima pensioenregeling bij PFZW.

 • Wij vinden het belangrijk dat jij als Dijklander de gelegenheid krijgt om te werken aan jouw eigen ontwikkeling. Daarom krijg je toegang tot de Goodhabitz e-
 • learning. Meer dan 100 online trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

 • Daarnaast vinden wij een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Wij faciliteren dit door een actieve personeelsvereniging, maar bieden ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft of een fitness abonnement.
 • Daarnaast kun je via CultuurWerkt' met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten.

 • Het betreft een aanstelling voor 28 uur per week voor de duur van 1 jaar, waarbij we uitgaan van een langdurige samenwerking en dus uitzicht op een vast contract.
 • Meer informatie

  Solliciteer direct online. Neem voor meer informatie over de vacature gerust contact op met Esther Muusse, manager marketing en communicatie : .

  Wij ontvangen je reactie graag voor 15 juli a.s. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Continue" or "Continue with Google" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier