HR Adviseur
Excent
Oudeweg 1
4 dagen geleden

Je hebt net een leuke werkdag gehad, maar toch denk je : Ik wil meer! Ik wil écht invloed uitoefenen op het gebied van HR binnen een organisatie.

En dan het liefst bij een bedrijf dat groeit en vooroploopt op het gebied van innovatie en digitalisering!’ Verder bruis je van de creatieve ideeën en wil je, samen met ons, mensen gelukkig maken door hen letterlijk een stralende glimlach te bezorgen.

Daarom zijn wij, het grootste tandtechnische bedrijf van Nederland, op zoek naar jou!

Wil jij het beste uit jezelf halen en samen met je collega’s onze tandtechnische laboratoria ondersteunen op het gebied van HR?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als HR adviseur heb je een uitdagende rol op een afdeling die in ontwikkeling is. Het ene moment fungeer je als sparringpartner voor een vestigingsmanager, het andere moment ben je samen met je collega’s bezig met het optimaliseren van onze processen of het opzetten van een opleidingsprogramma.

Het is een brede rol, waar eigen initiatief en inbreng worden gewaardeerd.

Samen met het team, bestaande uit een HR manager, 3 HR adviseurs (inclusief jijzelf) en een recruiter, zijn we volop bezig om HR op de kaart te zetten.

We ondersteunen de vestigingen in Nederland en richten ons daarnaast op pakkende arbeidsmarktcommunicatie, de verdere uitbouw van onze Excent Academy en de vereenvoudiging van het HR systeem.

Mocht jij recruiten ook leuk vinden, dan kan ook dat een onderdeel zijn en is een combi-functie ook mogelijk.

Voor ieders talent een passende invulling!

Jouw profiel :

Je hebt passie voor het vak. Je bent goed in je werk en alleen tevreden met het beste resultaat. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook echt een teamplayer.

Want samen met de collega’s in het land gaan we voor het beste resultaat.

Daarnaast beschik je over :

 • kennis van arbeidswet- en regelgeving;
 • ervaring als HR adviseur (of een opleiding op het gebied van HR);
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • humor, want er moet wel gelachen worden!
 • Wat bieden we jou

  Kom je voor ons werken, dan krijg je via de Excent Academy volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels (interne) opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.

  Je hoeft de kansen alleen maar zelf te pakken! .

  We werken vanuit een mooi, relatief klein, kantoor aan de Reeuwijkse Plassen. Als iedereen aanwezig is, werken, lunchen en wandelen we gezellig samen met zo’n 25 collega’s van het Service Center.

  En uiteraard zijn er ook mogelijkheden om thuis te werken. Natuurlijk kom je voor de baan, maar ook voor de arbeidsvoorwaarden, en die zijn meer dan prima. Wat dacht je van :

 • een mooi salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
 • reiskostenvergoeding, fietsregeling, mobiliteitsregeling;
 • kortingen op diverse (zorg)verzekeringen;
 • een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen, wijzigingen doorgeven en je loonstroken kunt inzien.
 • Wie is Excent

  Het Excent Service Center maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts.

  Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Ons doel is mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier