Medior .NET Developer
Atos
Amsterdam, Landelijk, NL
2 dagen geleden

Werk jij graag met de nieuwste technologieën aan development opdrachten bij verschillende klanten lees dan verder!

De rol

Als medior full-stack .NET Ontwikkelaar heb je minimaal 3 jaar werkervaring als Developer. Je bent betrokken bij verschillende development projecten en ontwikkelt samen met collega’s maatwerksystemen die onze klanten helpen met hun digitale transformatie.

Veelal wordt binnen deze projecten Agile of DevOps gewerkt. Verder spar je met collega .NETers. in onze .NET Professionals Group en bezoek je evenementen als de Microsoft Ignite On Tour.

En natuurlijk lever je een actieve bijdrage aan onze .NET Competence groep!

Als onze .NET ontwikkelaar start je binnen de practice die zich specifiek bezighoudt met .NET en met alle nieuwe ontwikkelingen in het .

NET vakgebied. Doordat alle .NET kennis binnen deze practice is gebundeld, betekent dat je door meer senior collega’s gecoacht wordt en altijd met je (inhoudelijke) vragen ergens terecht kunt.

Dat je start binnen deze practice, wil niet zeggen dat je daar ook blijft. Jij bepaalt zelf samen met je manager hoe je ontwikkeling eruitziet en binnen welk onderdeel van Atos je toekomst verder ligt.

Ons team

Ons .NET team groeit, zowel in omvang als in kennis en expertise. Atos is een innovatief bedrijf dat met de nieuwste technologieën werkt.

Wij vinden het daarom belangrijk dat onze eigen specialisten hierin mee gaan. Vandaar dat wij veel investeren in persoonlijke ontwikkeling zodat iedereen zich blijvend kan ontwikkelen.

De afdeling

De divisie Business & Platform Solutions (B&PS) werkt samen met zijn klanten om hen in staat te stellen het beste uit hun digitale transformatie te halen.

We ondersteunen klanten bij hun migratie van klassieke applicaties naar de digitale wereld. De veranderingen die worden veroorzaakt door digitalisering in alle sectoren, betekent een verandering van de manier waarop onze klanten technologie en services gebruiken.

Onze klanten verleggen hun prioriteiten en budgetten om digitale initiatieven te ondersteunen en bedrijfsgestuurde technologieën te implementeren.

B&PS is de partner bij uitstek en vertrouwde adviseur van Atos-klanten om deze doelstellingen te bereiken.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar ervaren .Net developers. Jij wil je verder ontwikkelen en ervaring opdoen bij grote klanten.

Daarnaast :

 • Beschik je over een afgeronde HBO- of WO opleiding richting IT / Development / Informatica
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met C#, ASP.NET, MVC
 • Heb je kennis en ervaring met een aantal gangbare .NET gerelateerde front-end technologieën als javascript / HTML / CSS met frameworks als Angular, applicatie servers, integratie technieken en met tooling als GIT, Jenkins en Docker
 • Blijf je graag op de hoogte van trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied
 • Ben je een teamspeler die graag samenwerkt met anderen
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal
 • Wij bieden

  Bij Atos staan IT en IT-innovatie centraal. Voor jou als medewerker wil Atos graag een inspirerende en faciliterende werkgever zijn, zodat jij jezelf zowel vakmatig als persoonlijk blijft ontwikkelen en verbeteren.

  Vandaar dat wij bij Atos veel trainingen aanbieden.

  Binnen je team, de regionale afdeling (ook wel unit genoemd) en de .NET community heb je uitstekende kansen om door te groeien.

  Ben je toe aan de volgende carrièrestap? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een technisch specialisme of kiezen voor meer verantwoordelijkheid.

  Wellicht lonkt het buitenland of spreekt één van de andere divisies van Atos je aan? We nemen jouw wensen en ambitieus serieus en vinden het dan ook erg belangrijk dat we doorgroei stimuleren.

  Daarom aan doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

  Daarnaast :

 • Een goed salaris met 13e maand en een mobiliteitsbudget of leaseauto
 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en trainingen
 • Werken aan complexe opdrachten bij aansprekende klanten
 • Een innovatieve werksfeer met ambitieuze collega’s en een betrokken manager
 • Een uitgebreid en persoonlijk in te richten arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 29 vakantiedagen.
 • Over Atos

  Atos is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij Atos zijn op dit moment 120.

  000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-

  performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren.

  Ook is Atos de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market.

  Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nl.atos.net.

  Atos zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt Atos op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier