Internationaal Marine Applicatie Engineer
Webasto
Kampen, Benelux
3 dagen geleden

Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V. zoekt voor spoedige indiensttreding een engineer die klantvragen weet om te zetten naar hoogstaande, technische Marine toepassingen.

Project Management, Webasto Thermo & Comfort

Kampen, Benelux

Taken / verantwoordelijkheden

 • Je ondersteunt het internationale Marine verkoopteam door het uitwerken van klantvragen naar technische systeemoplossingen.
 • Veelal op projectbasis ontwikkel je technische Marine applicaties en begeleid je zelfstandig de technische realisatie daarvan.

  Je vindt het leuk om te sleutelen, maar ook om vanachter je bureau te werken aan vraagstukken / oplossingen.li>

 • Je specialisatie ligt bij Marine Daksystemen. Je beheerst de gedetailleerde technische ins- en outs en je bent in staat dit over te dragen aan zowel onze internationale klanten als de interne organisatie.
 • Waar nodig op locatie verzorg je de technische begeleiding van projecten en ondersteun je het wereldwijde Webasto netwerk in het gebruik, de installatie en het onderhouden van Webasto Marine producten, standaarden en werkmethodieken.

 • Het bieden van eersteklas technisch commerciële klant-service staat bij jou voorop. Je hebt een uitstekend ontwikkeld organisatievermogen voor de planning en realisatie van je werkzaamheden.
 • Je bent in staat helder te communiceren en te rapporteren en je maakt gemakkelijk contact met anderen. Je kunt je in de positie van anderen verplaatsen en benadert mensen met respect en zelfvertrouwen.

 • Voor deze uitdagende en veelzijdige functie zoeken wij een technisch breed georiënteerde engineer die wil aanpakken en meegroeien.
 • Ervaring en klant- / servicegerichtheid is een must om binnen ons team de slogan Webasto

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier