Inside Sales Telecom Solutions in Amsterdam
SalesToppers
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Voor de marktleider op het gebied van Telecom Solutions zijn wij op zoek naar meerdere Inside Sales Telecom Solutions. Ben jij die New Business Hunter die elke deal weet te closen en wil je snel doorgroeien naar de buitendienst! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie :

Als Inside Sales Telecom Solutions maak je deel uit van een gedreven Sales team. Je rapporteert aan je Team Manager en bent verantwoordelijk voor de omzet en je persoonlijke target.

Als sales tijger zoek en benader je prospects en houd je je bezig met het binnenhalen van New Business. Je bent verder het aanspreekpunt op het gebied van alle telecom solutions en weet snel in te spelen op wat er in de markt gebeurt.

Na bewezen geschiktheid kan je doorgroeien naar een buitendienst functie

De ideale kandidaat :

Als Inside Sales Telecom Solutions beschik je minimaal over MBO / HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur ervaring in de verkoop, maar gedreven starters mogen ook reageren.

Goede beheersing van de Nederlandse taal. Uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen om zo meer business te scoren.

Wat wij bieden onze Inside Sales Telecom Solutions!

Een uitdagende functie als Inside Sales Telecom Solutions bij een snelgroeiende organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.

Je geniet een passend basissalaris en een uitstekende provisie regeling. The sky is the limit. Wij zorgen voor een uitdagende sales functie en reële targets met een bijbehorende goede provisieregeling.

Als Inside Sales Telecom Solutions werk je in een dynamische omgeving waar een informele en collegiale werksfeer heerst en toch zeer professioneel wordt gehandeld.

Veel aandacht voor coaching en opleiding. De laatste smartphone behoort tot je standaarduitrusting.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier