ICT Beheerder
APS Uitzendburo B.V.
NUENEN, Noord Brabant, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever in Eindhoven, een specialist in de financieel zakelijke dienstverlening, zijn wij op zoek naar een ICT Beheerder.

Deze organisatie vindt het belangrijk dat er een goede werk / privé balans is, er voldoende ruimte is voor ontwikkeling en dat je baan afwisselend en uitdagend blijft.

Jij als ICT Beheerder bent een expert in AFAS, je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent servicegericht. Jouw functie is erop gericht om bedrijfsprocessen te optimaliseren en kwalitatief zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Je denkt mee in het opstellen en vastleggen van procedures, stelt gebruikersinstructies op en werkt flowcharts uit. Daarnaast ben je samen met je collega’s van de ICT afdeling verantwoordelijk dat het systeem zowel op het gebied van hardware als software draaiende blijft.

Je hebt dus een belangrijke rol; want jij kan ervoor zorgen dat alle medewerkers optimaal kunnen werken. Taken waar je aan kunt denken in deze functie zijn : - Het uitvoeren van functioneel beheer en het onderhouden en actualiseren van bestaande applicaties zoals AFAS - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijns support - Het oplossen en analyseren van storingen op applicatieniveau - Opstellen, beheren en optimaliseren van analyses, rapportages en sjablonen - Adviseren en ondersteunen van collega’s bij het gebruik van applicaties - Deelnemen aan projecten zoals optimalisatie van bedrijfsprocessen en nieuwe applicaties - Werkplekken en telefooncentrales onderhouden - Onderhouden van contact met eindgebruikers en leveranciers In deze functie rapporteer je en heb je regelmatig overleg met de Manager Bedrijfsbureau.

Functie-eisen De ideale kandidaat : - Is communicatief vaardig en servicegericht - Is een expert in AFAS - Kan zelfstandig te werk gaan, maar weet ook wanneer het nodig is om de ICT collega’s in te schakelen - Heeft minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, in de richting van ICT-beheer en minimaal 2 jaar praktijkervaring - Is een plezierige collega waarop je kunt bouwen en vertrouwen Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een specialist in financieel zakelijke dienstverlening welke met zo’n 150 specialisten in huis in staat is om ieder bedrijf te voorzien van maatwerk advies.

Het ICT team bestaat op dit moment uit een junior applicatiebeheerder, een ICT-Medewerker en een extern AFAS Specialist.

De ICT afdeling is één van de afdelingen binnen het bedrijfsbureau welke ondersteunend zijn aan de diverse financieel zakelijke praktijken binnen de organisatie.

Bij onze opdrachtgever ligt de lat hoog en wordt er hard gewerkt. Maar daarnaast is het welbevinden van de medewerkers minstens zo belangrijk.

Door samen alle kansen te benutten bouwen ze zowel aan de organisatie als persoonlijke ambities. Een prettige werksfeer is daarbij van grote waarden en het streven is dan ook dat iedereen met plezier komt werken.

Dit wordt gerealiseerd door naar werknemers te luisteren, vrijheid en kansen te bieden en zo nu en dan de werknemers eens te verassen.

Locatie NUENEN Arbeidsvoorwaarden Wat krijg jij ervoor terug? : - Een fulltime dienstverband met een goed arbeidsvoorwaardenpakket en opleidingsmogelijkheden - Uitdagende werkzaamheden en de kans om jezelf verder te ontplooien - Aan elke medewerker wordt een coaching traject geboden om de ontwikkeling te bevorderen - Korte communicatielijnen met collega’s en vaktechnisch personeel - Een omgeving waar hard wordt gewerkt maar ze houden ook de balans tussen werk en privé goed in de gaten - Een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid - Geen spreekwoordelijke drempels en / of dichte deuren - Geen verplichte beoordelings- en functioneringsgesprekken, maar interactieve gesprekken waarbij jouw ambities en de weg daarnaartoe werkelijk centraal staat - Dagelijks verse arbeidsvitaminen - Wekelijks gezamenlijke lunch aangeboden door het bedrijf - Gezellig personeelsfeesten en activiteiten - Bonusregeling voor medewerker die nieuwe collega’s hebben aangedragen Sollicitatieprocedure De sollicitatieprocedure voor deze vacature wordt verzorgd door APS Personeelservices.

Geïnteresseerden worden verzocht een CV met een begeleidend schrijven te richten aan : of per post te versturen naar : APS Personeelservices, Postbus 242, 5670 AE Nuenen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze consulenten op telefoonnummer of kijk op onze website . Wanneer je in aanmerking komt voor deze functie, nemen we binnen 7 dagen contact met je op.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier