Magazijnmedewerker (langere tijd)
randstad
Deventer, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker bij dit bedrijf heb je een uitdagende allround functie! Als je al veel ervaring hebt en je je weg kan vinden op een hef- en reachtruck dan kan je meteen zelfstandig aan de slag.

Heb jij nog niet deze ervaring? Ook dan kan je solliciteren. Je takenpakket wordt hierop aangepast en je krijgt van ons de mogelijkheid om je hef- en reachtruckcertificaat te halen.

wat bieden wij jou

 • € 14 - € 16 per uur afhankelijk van ervaring
 • 7 maanden met kans op verlenging
 • Informele sfeer, humor en lekkere koffie
 • Werken in het mooie Deventer
 • Ruimte om door te groeien en certificaten te halen
 • Van hands-on meewerken tot tactisch meedenken
 • wie ben jij

  Op de eerste plaats ben jij gemotiveerd en communicatief sterk. Voor deze functie staan wij open voor verschillende type kandidaten.

  Van ervaren tot starter. Ook als je een carrièreswitch wil maken kan je in aanmerking komen. Het is wel belangrijk dat je zowel fysiek als administratief werk kan verrichten.

  Als je nog niet in het bezit bent van een hef- en reachtruck certificaat en VCA diploma, dan krijg je die van ons! In de eerste instantie gaat het om een opdracht tot oktober van dit jaar, maar als het van beide kanten goed bevalt is verlenging niet uitgesloten.

  Verder herken jij jezelf in de volgende punten :

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een hef- en reachtruckcertificaat, of bent bereid die te behalen;
 • Je werkt graag in een team;
 • Je werkt accuraat;
 • Je hebt ruimtelijk inzicht en kan vooruit denken.
 • wat ga je doen

  Als magazijnmedewerker zorg je ervoor dat inkomend materiaal wat hoeveelheid- en kwaliteit betreft klopt met de bestelbrief.

  In het geval van geretourneerde materialen beoordeel je of het voldoet aan de technische vereisten. Als alles klopt plaats je het materiaal op de juiste plek in het magazijn.

  Dit kan handmatig zijn bij kleine producten, of met de hef- en reachtruck bij grote producten. Dit boek je in, in SAP MM.

  Bij uitleveringen pick je de materialen en zet je ze klaar voor transport. Je maakt de bijbehorende documentatie hiervoor in orde.

  Je bent vaak zelf verantwoordelijk voor het organiseren van het nationale en internationale transport.

  Naast deze werkzaamheden voer je ook regelmatig voorraadcontroles uit in het magazijn. Je maakt de administratie in orde en boekt je bevindingen in in SAP en draait de rapportages uit.

  Hiervoor werk je ook weleens samen met andere afdelingen, zoals inkoop. Ook heb je te maken met inkoopinspecties, projectleiders en transporteurs.

  Al met al een afwisselende functie dus! Het vraagt van jou dat je vooruit kan kijken en ruimtelijk inzicht hebt. Je moet niet bang zijn om vragen te stellen.

  Zo leer je het het snelst en je collega’s helpen je graag. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt gekeken welke taken je wel en niet oppakt.

  Je wordt goed ingewerkt en je kan groeien in je werkzaamheden.

  waar ga je werken

  Je gaat aan de slag in het Speciale Opdrachten Magazijn van een bedrijf in de gasindustrie. Hier ligt allerlei materiaal opgeslagen voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten binnen het gastransportnetwerk.

  Dit varieert van grote gasleidingen tot kleine afsluitdopjes en ringetjes. De sfeer binnen het bedrijf is erg gemoedelijk.

  Je komt in een warm bad terecht van ongeveer 8 collega’s.

  sollicitatie

  Word je enthousiast van deze vacature als magazijnmedewerker? Reageer dan direct met een korte motivatie waarom deze vacature je aanspreekt! Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

  Heb je nog vragen? Dan kun je altijd eerst bellen. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier