MBO verpleegkundige (32 uur per week)
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
18 uur geleden

Over deze vacature

Ben jij een betrokken zorgprofessional die graag het voortouw neemt? En voel jij je op je plek in de kleinschalige ouderenzorg?

Dan maken we graag kennis met je! In ons huis Landscheiding in Mariahoeve hebben wij ruimte voor een :

Functieomschrijving

 • Als verpleegkundige coördineer je het zorgproces van de bewoners met een hoge ZZP indicatie en ben je het eerste aanspreekpunt.
 • In overleg met de bewoner en mantelzorger stel je het zorgleefplan op. Zorgdossiers leg je aan en houd je up-to-date.
 • Samen met jouw collega's, stagiaires en vrijwilligers geef je uitvoering aan de zorg en je ziet erop toe dat de afspraken in het zorgleefplan worden nagekomen.
 • Je neemt hierin een coachende rol aan.

 • Verder onderhoud je contacten met artsen en andere zorgdisciplines en werkt overkoepelend voor alle afdelingen.
 • Kortom, je levert een grote bijdrage aan een optimaal woonklimaat en het welbevinden van onze bewoners.
 • Je bent werkzaam op onze 2e en 4e etage, met overwegend bewoners met somatische problematiek. Echter heeft een deel van onze bewoners ook te maken met beginnende dementie.
 • Wij vragen

  Kennis, ervaring en deskundigheid :

 • Je bent uiteraard in het bezit van een MBO diploma Verpleegkunde;
 • Daarnaast heb je ervaring opgedaan in de ouderenzorg met somatische cliënten en heb je ook een gedegen kennis van de PG problematiek.

  Persoonskenmerken :

  Ook vinden wij kwaliteiten zoals daadkracht, pit, verantwoordelijkheid en collegialiteit erg belangrijk.

  Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd, daar is ruimte voor bij ons!

  Wij bieden

  Cardia is een ouderenzorgorganisatie met korte lijnen. We zijn kleinschalig georganiseerd. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend.

  Onze medewerkers zijn deskundig en werken met plezier en bezieling. In de regio Haaglanden hebben we een vijftal locaties voor wonen, zorg en welzijn.

  Ook bieden we zorg thuis en services. Vanuit onze christelijke en Planetree waarden bieden wij mensgerichte zorg.

  Natuurlijk is de zorg die je levert niet in geld uit te drukken. Je krijg bij ons een mooi marktconform salaris, cao VVT, schaal 45 met een maximum bruto maandloon van €3264,29 op basis van een 36-urige werkweek.

  Wij proberen voor iedereen een gezonde balans te vinden tussen werk en privé, of jij nu een werkende moeder bent, een mantelzorger of (sportieve) hobby’s hebt.

  Onze planners gaan tot het uiterste om voor iedereen een passend rooster te maken. Ook bieden wij je uitgebreide studiemogelijkheden, we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen.

  Voor wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden hebben wij naast de collectieve korting op diverse verzekering ook bijvoorbeeld een fietsplan of een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt.

  Meer info

  Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail dan je cv en motivatie voor 14 februari 2020 t.a.v.

  Patricia van Alenburg naar werken cardia.nl.

  Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Rolike van der Deijl, teamleider zorg en welzijn via telefoonnummer 070-8008435.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier