Pedagogisch Medewerker | BSO Margriet
smallsteps kinderopvang
Rotterdam
1 dag geleden

Over de locatie

Onze buitenschoolse opvang ligt in een groot pand samen met ons kinderdagverblijf aan de Klaverstraat 52 in Rotterdam. We gaan graag naar buiten! We hebben een afgeschermde tuin met glijbaan, klimtoestel en veel buitenspeelgoed.

Het theehuisje in de ruime stadstuin is favoriet. Ook gaan we regelmatig op pad. In een vrolijke optocht wandelen we naar een park.

Lekker voetballen of verstoppertje spelen. Ben jij de zoeker? Afwisseling, creativiteit, bewegen en vooral heel veel plezier, dat is waar wij voor gaan, jij ook?

Onze bso heeft 1 groep. Ook bieden wij voorschoolse opvang aan. Wil je met de auto komen dan kun je in de buurt (betaald) parkeren.

Of kies je voor het ov? Dat is makkelijk want de bus stopt zowat voor onze deur. Of je kunt natuurlijk lekker op je fiets door Rotterdam!

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier