Equipment Maintenance Planner
FugroEurope
Nootdorp, NLD
13 dagen geleden

Fugro is 's werelds grootste onafhankelijke leverancier van Geo-intelligentie- en asset integrity-oplossingen voor grote constructies, infrastructuur en natuurlijke hulpbronnen.

Fugro levert de technische gegevens en informatie die nodig is om constructies en infrastructuur op een veilige, betrouwbare en efficinte manier te ontwerpen, construeren en onderhouden.

Met haar diensten streeft Fugro ernaar om een vitale bijdrage te leveren aan het bouwen van een leefbare wereld. Fugro is beursgenoteerd en heeft ruim 10.

000 medewerkers werkzaam in 65 landen.

Equipment Maintenance Planner

Fugro Netherlands Marine is marktleider op het gebied van het verzamelen en het beoordelen van offshore bodemgegevens voor verschillende klanten in de olie-

en gasindustrie, mijnbouw en bouw (inclusief bruggen, wegen etc.). De gegevens worden op zee en wereldwijd verzameld, waarbij we nauw samenwerken met andere internationale Fugro bedrijven.

De apparatuur waar we mee werken is in-house ontwikkeld en de technologie wordt gedeeld binnen de Fugro groep.

Fugro NL Marine Site Characterisation is onderdeel van Fugro. Binnen dit onderdeel is Fugro TRS (Technical and Resource Services) verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de bouw en de onderhoud van specialistische geotechnische meetapparatuur welke door alle Fugro Offshore werkmaatschappijen wereldwijd gebruikt worden.

Daarnaast leveren wij de operationele mankracht voor het verrichten van het geotechnisch onderzoek op de diverse Fugro schepen wereldwijd.

Positie

Wij zijn op zoek naar een Equipment Maintenance Planner voor het plannen van de dagelijkse werkzaamheden in onze werkplaatsen in Nootdorp, op het gebied van inspectie, nieuwbouw en onderhoud aan Geotechnisch-

en Geofysisch materiaal.. In deze rol werk je o.a. samen met de afdeling inkoop, externe leveranciers, werkvoorbereiders en projectleiders in de werkplaatsen.

Taken en verantwoordelijkheden :

De taken omvatten onder andere :

 • Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden voor de werkplaatsen in Nootdorp;
 • Het bewaken van inkoopvoorstellen en het rapporteren over de voortgang en eventuele knelpunten;
 • Zorgdragen voor de noodzakelijke documentatie;
 • Bevorderen en onderhouden van een goede samenwerking tussen de medewerkers van de diverse werkplaatsen, meetkamer, inkoop, loods, magazijn en de afdeling documentatie.
 • Wij vragen :

 • Relevante opleiding;
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Met het oog op het organisatorische deel van de functie is het van belang dat je mensen weet te motiveren;
 • Stressbestendig , besluitvaardig en creatief . Een teamspeler die zelfstandig beslissingen durft te nemen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 • Geboden wordt :

  Een carrire binnen Fugro betekent werken in een innovatieve, uitdagende en internationale werkomgeving waarin je samenwerkt met gemotiveerde collega's vanuit de gehele wereld.

  Bij Fugro zijn we er trots op dat we geo-intelligentie- en asset integrity oplossingen leveren om bij te dragen aan een leefbare wereld.

  Fugro is een internationale organisatie met vele carriremogelijkheden in Nederland en daarbuiten.

  Daarnaast wordt geboden :

 • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectieve ziektekostenverzekering.
 • Maar net zo belangrijk zijn :

 • Een prettige, open en vooral informele bedrijfscultuur;
 • Ruimte en waardering voor initiatief en de vele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van opleidingen en trainingen.
 • Hebben we jouw interesse gewekt? Dan willen we graag met jou in contact komen. Solliciteer direct via de 'apply now' button hieronder en stuur je CV en motivatiebrief.

  Disclaimer voor recruitment organisaties.

  Fugro Recruitment stelt ongevraagde sollicitaties en / of curricula vitae niet op prijs, evenals acquisitie en het direct contact opnemen met andere werknemers binnen Fugro met betrekking tot recruitment.

  Job Posted by ApplicantPro

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier