Proces Operator - 5 ploegendienst
LyondellBasell Industries Holdings B.V.
Moerdijk, ZH, NL, 4782 SJ
1 uur geleden

Locatie : Moerdijk

Wil je werken in de grootste en meest geavanceerde productiefaciliteit van zijn soort ter wereld? Zoek je een baan met veel doorgroeiperspectief?

En zijn veiligheid en kwaliteit bij jou altijd prioriteit? Welkom bij LyondellBasell

Dit is LyondellBasell

Deze functie is voor onze site in Moerdijk. In de ene fabriek maken we Catalloy resins; plastics op basis van polypropeen waarin we naast propeen ook etheen en buteen polymeriseren.

Dit levert zeer geavanceerde producten op die over de hele wereld worden gebruikt in allerlei verschillende toepassingen : van asfaltmodificatie tot voedselverpakkingen, van autobumpers tot dakbedekkingen.

Onze fabriek is de grootste Catalloy fabriek ter wereld en beschikt over state-of-the-art technologie, iets dat we zelf hebben ontwikkeld.

In de andere fabriek maken we Polybuteen-1 plastic. Dit plastic is uniek en de grootste fabriek in de wereld staat bij ons in Moerdijk.

Door de bijzondere eigenschappen van dit plastic kunnen flexibele en daarnaast sterke pijpen worden gemaakt voor de aanvoer van drinkwater en het aanleggen van verwarming en koelsystemen.

Dit is de rol

Als Proces operator ben je verantwoordelijk voor een goed lopend productie proces om een optimale productie van onze hoogwaardige kwaliteitsproducten te kunnen garanderen.

In een 5-ploegendienst bedien en bewaak je apparatuur, controleer je de kwaliteit van het product en het proces en grijp je in waar nodig.

Daarnaast verricht je onderhoud en los je storingen op aan apparatuur. Naast je reguliere werkzaamheden krijg je alle ruimte om bij te dragen aan verbeteringen.

Als specialist weet jij tenslotte het best hoe we de producten zo efficiënt mogelijk kunnen fabriceren. Een belangrijke positie met mooie doorgroeimogelijkheden!

Dit is wie je bent

Jouw eerste focus is veiligheid. Daarnaast zoeken we iemand die accuraat en zelfstandig kan werken, initiatief neemt en kwaliteitsgericht is.

Je bent flexibel, stressbestendig, communicatief sterk en een teamspeler.

Dit is wat je brengt

 • MBO Procestechniek niveau 4, Vapro-C of gelijkwaardig
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de procesindustrie
 • In bezit van een heftruckcertificaat en VCA VOL
 • Dit is wat wij bieden

  We bieden een omgeving waar persoonlijke groei wordt gestimuleerd en waar je wordt beloond voor je prestaties en resultaten.

  Je krijgt de kans om met specialisten in hun vak te werken om zo je eigen kennis en ervaring te vergroten. Daarnaast bieden we een uitstekend salaris en goed secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Interesse?

  Neem bij vragen gerust contact op met Jasper Meester via +31627175671. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie via de sollicitatie button.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier