Voedingsassistenten
Zorgpartners Midden-Holland
Gouda
1 dag geleden

Centraal gelegen ten opzichte van het station van Gouda en nabij voorzieningen zoals het Groene Hart ziekenhuis en winkels biedt dit centrum een compleet en helder woon, zorg en welzijnaanbod aan senioren met een zorgvraag.

Vanuit een protestants-christelijke signatuur proberen we dicht bij de bewoner te staan, met als resultaat een open en bruisende sfeer.

Wij zijn per 1 september a.s. op zoek naar een :

Voedingsassistenten

Hoe fijn is het om ervoor te zorgen dat onze bewoners en revalidanten de maaltijden, koffie en thee in een prettige ambiance kunnen nuttigen?

Als Voedingsassistent sta jij samen met je collega’s klaar voor de pg-bewoners en revalidanten van Ronssehof in Gouda.

Zo ziet jouw baan eruit

Je gaat werken op de afdeling Revalidatie van Ronssehof. Hier bevinden zich bewoners en revalidanten in de doelgroep pg.

Je hebt een belangrijke taak in het verstrekken van de (brood)maaltijd en dranken aan onze cliënten. Daarbij houd je toezicht op voeding en diëten en waar nodig help je bij het eten en drinken.

Je vertaalt de vraag van de cliënten op een juiste wijze. Daardoor kun jij goed inspelen op de wens rondom eten en drinken.

Je werkt nauw samen met andere voedingsassistenten, medewerkers welzijn, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, logopedisten en de diëtiste.

Herken jij jezelf hierin?

Clienten en collega’s voelen zich snel op hun gemak bij jou. Je straalt rust uit, bent vriendelijk, hulpvaardig en geduldig.

Serviceverlening, aandacht en samenwerking zijn vanzelfsprekende, persoonlijke eigenschappen van jou. Je bezit een hoge mate van gastvrijheid en weet dit over te brengen op de cliënten.

Verder heb je :

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma MBO-voedingsassistent of gelijkwaardig
 • Affiniteit en ervaring met de doelgroep pg
 • Het vermogen om zelfstandig praktische oplossingen te bedenken
 • Voldoende computervaardigheden
 • Dit bieden wij

 • Een salaris, pensioen en onregelmatigheidstoeslagen volgens de , functiegroep 20 (tussen € 1.977,25 en € 2.493,78 op basis van 36 uur per week) plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een flex contract met wisselende diensten van 3 uur (van 16 : 45-19 : 45 uur).
 • Toegang tot ons eigen opleidingscentrum en de online trainingen van om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Toe aan een nieuwe uitdaging of een andere doelgroep? Binnen onze stichting vind je uiteenlopende doorgroei- en specialisatiemogelijkheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier