Opticien in Rotterdam lees meer
Hans Anders
Rotterdam ,NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als opticien bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en betrokken collega. Je verleent altijd optimale service bij het gehele verkoopproces van een bril, zonnebril, lenzen of bijbehorende producten.

Hierbij neem je anamnese af en verricht je refracties. Op basis hiervan adviseer je klanten over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen.

Ook verricht je eenvoudige hoormetingen en verkoop je hoortoestelaccessoires. Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een product dat perfect aansluit bij zijn wensen.

Hiernaast ondersteun en begeleid je collegas die de externe mbo-opleiding tot opticien volgen.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van het mbo-diploma opticien
 • Je bent gemotiveerd je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen op gebied van optiek, audio, lenzen en eventueel management
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collegas en staat open voor feedback
 • Je hebt een dienstverlenende instelling; klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop
 • Je vindt het geen probleem om in weekenden en op koopavonden te werken
 • Werken voor een sterk en vooruitstrevend merk

  Onze opticiens zijn gek op hun vak en willen uitgedaagd worden en vooruitstrevend zijn. Dat past perfect bij het merk Hans Anders.

  Onze merkmonturen zijn al tijden een enorm succes en als eerste keten introduceerden we het dunste kunststof glas ter wereld.

  We verkopen (multifocale) lenzen van topmerken en voegen regelmatig nieuwe kwalitatieve producten toe aan ons assortiment.

  We hechten waarde aan zekerheid en kwaliteit wat leidt tot diverse keurmerken zoals ISO, StAr en Keten Erkend Leerbedrijf.

  Om onze kwaliteit te waarborgen toetsen we alle medewerkers periodiek op hun vakinhoudelijke vaardigheden.

  Wat we je verder bieden

 • Uitstekende vakgerichte en persoonlijke ontwikkel- en verdiepingsmogelijkheden, zoals opleidingen, trainingen en coaching
 • Een goed salaris
 • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo biedt Hans Anders haar medewerkers korting op eigen producten en op collectieve verzekeringen.
 • Ook investeert Hans Anders in de gezondheid van haar medewerkers met een fietsplan en zelfs een sport- en fitnessregeling!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier