Sr QA Officer
Talent Associates
Noord-Holland
5 uur geleden

Uitdagende QA op hoog niveauGoede voorwaardenEén van de mooiste farmaceuten in NederlandOver de organisatieOnze klant is een (bio) farmaceut is een van de meest stabiele farmaceuten van ons land.

Uiteraard vertel ik je daar graag meer over tijdens een telefonische kennismaking.De functieAls sr QA Officer maak je deel uit van een enthousiast team van circa tien personen.

Het is een veelzijdige functie waarin je zowel ondersteunende taken als kwaliteitsgerichte projecten zult uitvoeren. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een informele sfeer.

Je activiteiten zijn steeds gericht op het borgen van GMP-eisen van de biofarmaceutische operationele afdelingen. Je bent met name verantwoordelijk voor het : Begeleiden van kwalificatie van (gedeeltes) van gebouwen, systemen en apparatuur inclusief de bijbehorende documentatieBorgen van Quality Assurance-verantwoordelijkheden in diverse projecten als projectleider of projectteamlid (o.

a. data-integriteitsproject).Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het : Schrijven, beoordelen en goedkeuren van documentatie op basis van procedures, wetgeving en richtlijnenSchrijven en behandelen van afwijkingen en wijzigingenOndersteunen van inspecties van overhedenUitvoeren van interne en externe audits inclusief de bijbehorende rapportagesOpstellen en geven van diverse trainingen.

Je rapporteert aan het hoofd Quality Assurance Biopharmaceuticals.Functie-eisenUit je brief en cv blijkt dat je beschikt over : Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in (bio-)procestechnologie, (bio-)chemie, life sciences of een vergelijkbare richtingMinimaal drie jaar werkervaring in een Quality Asssurance-omgeving in de (bio)farmaceutische industrieErvaring met kwalificatie en validatie van ruimtes, systemen en apparatuur en processen is een preGoede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in de Nederlandse als de Engelse taal. 1563

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier