Tankenbouwer | lasser
Q-Interim
Echt, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Elke tank is anders! Maar jij gaat als gedisciplineerde en flexibele plaatwerker geen uitdaging uit de weg.

Je werkt aan diverse soorten RVS en stalen tanks die je gaat samenstellen, aflassen en afmonteren. Je verwerkt losse onderdelen tot een compleet product uiteraard in overeenstemming met de werkplaatstekeningen, instructies en projectspecificaties.

Je verliest het veiligheidsbeleid niet uit het oog en realiseert de gewenste kwaliteit en efficiency.

Om voor deze functie in aanmerking te komen verwacht het bedrijf dat je relevante werkervaring hebt in de RVS tankenbouw (pre) en / of een afgeronde mbo opleiding niveau 2 / 3 hebt.

Tevens heb je ervaring met TIG lassen en kun je zelfstandig werktekeningen lezen en vervolgens vanaf tekening zelfstandig werken.

Het werken in teamverband ben je gewend. Jij als nieuwe aanwinst bent flexibel, oplossingsgericht, praktisch ingesteld en hebt de bereidheid om indien gewenst de afdeling staal te ondersteunen.

Als tankenbouwer lasser kom je te werken bij een van de grootste familiebedrijven die zich al 85 jaar richt op infrastructuur in de breedste zin van het woord.

Dit betreft wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud van sluizen, stuwen, bruggen en ondergrondse leidingen. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn de sterke kanten.

In totaliteit werken 2.000 medewerkers voor dit bedrijf. Jij komt terecht in een team van 25 medewerkers.

Naast een goed salaris conform cao metaal en techniek en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid.

Je krijgt ruimte voor een eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in een professionele maar informele sfeer. Bij goed functioneren ligt er een rechtstreeks dienstverband bij de klant voor je klaar.

Interesse? Druk dan gelijk op de sollicitatiebutton.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier