Magazijnmedewerker
Tempo-Team
Tilburg, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

De ideale baan voor naast je studie ofhuishouden! Lekker werken in de avonduren alsmagazijnmedewerker. Al ervaring met een EPT (ElektrischePallet Truck) en hier mee werken 's avonds?

Bij DB SchenkerLandtransport in Tilburg kun je aan de slag als magazijnmedewerkerop de EPT!

Elke ochtend uitslapen, het huisstofzuigen, even studeren. Lekker toch? Als magazijnmedewerker bijde locatie Landtransport (Tilburg Zuid) ga je pas in demiddagdiensten aan de slag als EPT-coureur.

Stiekem dus ook genoegtijd om de nieuwe Max Verstappen van de logistiek te worden! Delocatie Landtransport is een overslagloods.

Hier wordenvrachtwagens met behulp van heftrucks en EPT’s geladen en gelost.En daar kom jij in beeld! Jij bent de EPT- of heftruck-professionaldie alle goederen gaat vervoeren elke avond.

Je werkt hier 4-5dagen per week. De ene dag begin je om 14 : 30 uur en de anderewerkdag begin je om 16 : 30 uur. Je werkt altijd tot 23 : 00 uur, dusde ene dag zal wat korter zijn dan de andere! Vrijdag is de allerdrukste avond, dus het is belangrijk dat je deze sowieso kanwerken.

Wat krijg je daar danvoor?

 • Een salaris van€10,52 bruto per uur om mee te beginnen (21+), maar doorgroei insalaris is mogelijk!
 • Reiskostenvergoedingvanaf 10 kilometer enkele reis.
 • Je pauzedoorbetaald!
 • Lekker gezond : gratis fruit engroente in de kantine : )
 • Wie benjij?

 • Je spreekt deNederlandse en / of Engelse taal!
 • Je bentbeschikbaar tussen 14 : 30 uur en 23 : 00 uur
 • Jebent op zoek naar een baan voor langere tijd.
 • Je hebt al ervaring als magazijnmedewerker.
 • Ervaring op de EPT is erg belangrijk, maar eencertificaat is geen vereiste.
 • Terland, ter zee en in de lucht. DB Schenker is overal! Het is eeninternationaal bedrijf met ongeveer 2.000 locaties over heel dewereld.

  Met meer dan 72.000 medewerkers is het een grote speler opde logistieke markt. In Tilburg alleen al zijn er 3 vestigingen endus altijd wel eentje in de buurt voor jou om te komen werken.

  Wijbieden volop doorgroeimogelijkheden. Wil jij je heftruck-,reachtruck- of EPT-certificaat halen? Dat kan ook bij DBSchenker!

  Enthousiast geworden? Snap ik!Solliciteer snel via de button! Eerst nog wat vragen? Bel ons : 076-5211818 of mail ons oprecruitment.zuidwest tempo-team.nl

  Uiteraard staat dezevacature open voor iedereen die zich hierinherkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier