TSO medewerker bij Vlietkinderen
Vlietchildren Childcare
Leidschendam-Voorburg en Den Haag
2 dagen geleden

TSO medewerker bij Vlietkinderen!

Dat is echt een leuke job!

Wil jij naast je studie / uitkering iets bijverdienen? Ben je even between jobs’? Of, bent u met pensioen maar nog lang niet toe aan de geraniums?

Dan hebben wij een leuke kans voorjou / u om iets te kunnen betekenen voor kinderen! Hoe? Door een bijdrage te leveren aan een fijne schooldag voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

Neem snel contact met ons via mail of telefoon, zodat we kunnen onderzoeken of jij in aanmerking komt voor deze baan als begeleider van onze TSO-kinderen.

Dan vertellen we jou over de vergoeding die je ontvangt als TSO vrijwilliger.

Vlietkinderen TSO biedt op 12 basisscholen in deze regio, tussenschoolse opvang aan. Een moment tijdens de vaak drukke schooldag, waar kinderen even rustig hun boterhammen kunnen eten, binnen of buiten kunnen spelen, een sportieve of creatieve activiteit kunnen ondernemen.

Alles onder begeleiding van mensen zoals u / jij!

Want, je bent zelfstandig, actief, verantwoordelijk, spreekt Nederlands en je vindt het leuk om er te zijn voor de kinderen.

Voor de verschillende basisscholen in Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen zijn wij op zoek naar enthousiaste tussenschoolse opvang medewerkers!

Over de functie

De TSO-teams op de scholen werken onder begeleiding van een TSO-coördinator. Je werkt ongeveer een uur tot anderhalf uur per dag.

Je kunt zelf bepalen welke dagen jou het beste uitkomen. De TSO is tijdens schoolweken geopend op alle dagen van de week, behalve de woensdag.

En je verdient bij Vlietkinderen TSO een aantrekkelijke vrijwilligersvergoeding.

Ervaring als TSO-coördinator

Anja Vrolijk, TSO-coördinator : De vrijwilligers waarmee ik samenwerk bij de TSO zijn voor mij echt onmisbaar! Zij zijn bevlogen en willen graag een bijdrage leveren.

Zij voelen zich door dit werk weer een belangrijke schakel in de maatschappij en dat zijn ze ook!

Heb je belangstelling, wil je meer weten?

Neem contact met ons op via of mail naar

Wij kijken naar je uit!

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier