Begeleider wonen, Team Omloop 35/36, woonpark Eckartdal
Lunet zorg
Eindhoven
4 dagen geleden

Een mooi woonpark, wat voelt als een dorpje. Een woning waar jij bijdraagt aan een gezellige, rustige en ontspannen sfeer.

Dit doe je door de ene keer gezellig een liedje te zingen of samen een spel te spelen. De andere keer ben je gewoon rustig aanwezig en zorg je dat de ruimte prikkelarm blijft.

Kun jij goed inschatten wat onze bewoners nodig hebben?

In deze omgeving ga je werken Op Omloop 35 / 36 staat een huiselijke sfeer hoog in het vaandel. Het is een aaneengeschakelde woning op het bosrijke woonpark Eckartdal.

Eén team biedt ondersteuning aan deze beide woningen. Als Begeleider wonen ondersteun je cliënten in de woonsituatie en vertaal je afspraken uit het persoonlijk plan in ondersteunende activiteiten en voer je deze uit voor en samen met de cliënten.

Verder behoort het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van praktische ondersteuning binnen de woning, zowel cliëntgericht als algemeen, tot je taak en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.

Vanuit de cliënt Op beide woningen wonen 10 cliënten, zowel mannen als vrouwen. Het niveau van de cliënten varieert van licht tot matig verstandelijk beperkt met een laag emotioneel niveau.

Hun leeftijd varieert van 37 tot 71 jaar. De cliënten zijn allemaal mobiel, maar hebben wel ondersteuning en / of overname van zorg nodig.

Daarom is de combinatie van begeleiding en verzorging erg belangrijk binnen het team.

Vanuit het team Wij zijn op zoek naar een collega die onze cliënten de ondersteuning kan bieden die ze verdienen. We zijn een hecht en collegiaal team en vinden humor erg belangrijk.

Wij zijn bezig met zelfsturing. We zijn dus samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de woning, de uitvoer van de persoonlijke plannen en de roosters.

Natuurlijk worden we als team, waar nodig, ondersteund door een professioneel team van specialisten. Lunet zorg vindt het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en de ruimte krijgt voor eigen inbreng.

Wij werken Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.30 uur.

We streven er naar dat het rooster 6 weken voor aanvang van de diensten klaar is.

Wat bieden we jou

 • Een fijne en huiselijke werkomgeving binnen een enthousiast en ervaren team.
 • Je komt te werken binnen een professionele omgeving met veel ruimte voor eigen ontwikkeling.
 • Lunet zorg heeft een breed cursusaanbod en besteedt veel aandacht aan doelgroepgerichte scholing en deskundigheidsbevordering.
 • Een uitdagende en gevarieerde dag invulling.
 • Wat we graag zien Houd jij van verzorging en begeleiding en vind jij sfeer en gezelligheid net zo belangrijk als wij? Ben je daarnaast ook in het bezit van minimaal een afgeronde opleiding niveau 3 richting zorg en welzijn?

  Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

  Dienstverband Het betreft een dienstverband vanaf heden voor 18 uur per week, dit is 50%. De duur van de overeenkomst is mede afhankelijk van je huidige arbeidsovereenkomst bij Lunetzorg.

  Bij externe kandidaten starten we met een jaarcontract en we hebben de intentie dit daarna om te zetten naar onbepaalde tijd.

  Arbeidsvoorwaarden De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 35 met een maximum salaris van €2675,-

  bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.

  Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.

  Over Lunet zorg

  Heb je nog vragen? Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renate van de Berg, Coördinerend Begeleider via 06-53411459.

  Solliciteer! Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 30 september 2019.

  Je kunt solliciteren via de solliciteren’ button op deze pagina.

  Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een Verklaring Omtrent het Gedrag voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier