Aanstormend servicemonteur CV
Technius
Achthoevenweg, Staphorst, NL
6 dagen geleden

Je bent hier : Home / Vacatures / Aanstormend servicemonteur CV-ketels

Aanstormend servicemonteur CV-ketels

Geplaatst op : 01.03.2019

k zoek werk

Heb je geen werk en wil je snel weer aan de slag? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan die beter bij je past? Technius bemiddelt de beste techneuten naar uitdagende opdrachten op mbo-

hbo- en wo-niveau. Wij zijn benieuwd : waar ben jij goed in?

Vacatures techniek

Technius werkt met een vast en snelgroeiend team van technische specialisten. Sluit je je bij ons aan, dan gaan we voor je op zoek naar mooie opdrachten.

Omdat we werken voor diverse opdrachtgevers, hebben we uiteenlopende vacatures en is de afwisseling groot. We zijn actief in de volgende vakgebieden :

Werken in de techniek

Dat jij kunt uitblinken in je vak, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat je zorgeloos je werk kunt doen. Pas dan kun je je van je beste kant laten zien.

Daarom zorgen we goed voor je. Vandaag en morgen, maar ook daarna. Want bij Technius heb je uitzicht op werk, plezier, een goed salaris en niet te vergeten : continuïteit.

Er is namelijk meer dan genoeg te doen!

Wat ga je doen :

Jij hebt enkele jaren ervaring opgedaan als loodgieter, maar wil je graag verder ontwikkelen en specialiseren. Loodgieterswerk vind jij leuk, maar zou nog veel liever de Service & Onderhoud in willen.

Dan hebben wij een leuke uitdaging! Voor een opdrachtgever van ons zijn wij voor diverse regio’s op zoek naar aanstormend talent.

Als eerst ga je meelopen met een ervaren S&O monteur. Deze monteur zal je het gehele traject de kneepjes van het vak leren.

Daarnaast ga je weer via ons naar school en ga je voor je OMI-Opleiding (onderhoudsmonteur installatietechniek). Na een inwerkperiode gaat de opdrachtgever je zelfstandig op pad sturen voor onderhoudswerkzaamheden aan de ketels, met een heel team als back-up!

Wat verwachten we van jou :

Jij bent in het bezit van :

 • Minimaal diploma Installatietechniek of Elektrotechniek niveau 2 / 3
 • Je bent in het bezit van VCA
 • Je bent techneut in hart en nieren en oplossingsgericht
 • Je bent servicegericht
 • Je hebt enkele jaren ervaring
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B
 • Wat krijg je daar voor terug :

  Mocht je je opleiding behalen dan kan je in dienst treden bij de opdrachtgever.

  Voldoe jij aan bovengenoemd profiel en lijkt dit je een leuke uitdaging, neem dan contact met ons op. Stuur je cv naar hello technius.

  nlHeb je nog vragen over deze functie neem gerust contact met ons op 038-4202224.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier