Facilitair Teamleider
Shell
Moerdijk, Netherlands
6 dagen geleden

Bij Shell Moerdijk worden dagelijks de basischemicaliën geproduceerd die een belangrijke rol spelen in ons moderne leven.

Wanneer je werkt voor Shell ontwikkel je jezelf en je vakmanschap en leer je temidden van de meest ervaren collega’s uit de bedrijfstak.

Je draagt direct bij aan innovaties en verbeteringen op Shell Moerdijk die ook positieve impact kunnen hebben in de petrochemische industrie.

Voor de locatie Shell Moerdijk bieden wij een uitdagende baan als

Facilitair Teamleider

Als Facilitair Teamleider (TL) binnen het Site Services Team heb je een belangrijke positie binnen de onderhoudsafdeling in verband met het optimaal inzetten, coachen en motiveren van de medewerkers in de discipline (efficiënt, kwalitatief en veilig) en het effectief kunnen waken over de kennis en ontwikkeling van de medewerkers in het team.

Het team bestaat uit 13 medewerkers en 8 aannemers. Het is de taak van de Team Leider om het overzicht van de competenties van medewerkers te borgen en waar nodig op tijd aan te geven waar opleidingen of specifieke werkzaamheden nodig zijn om de kennis en kunde van de medewerkers verder te vergroten om samen met het team de Beste Site Services afdeling van Europa te worden en te blijven.

Als TL ben je verantwoordelijk voor de civiel technische scope (te denken aan lease- / toolcar beheer, gebouwenbeheer, aannemerijdiensten, wegenbeheer, logistiek en gereedschapsbeheer) waarbij de afronding en oplevering van de activiteiten binnen scope tijd en kosten worden afgeleverd op basis van de gemaakte discipline planning.

Waarbij de activiteiten voldoen aan de eisen m.b.t. productiviteit, kwaliteit en veiligheid.

Naast de bovenstaande verantwoordelijkheden behoren de volgende activiteiten ook tot het takenpakket van de Facilitair Teamleider

 • coördinatie en uitvoering van alle activiteiten uitgevoerd door het Site Services team. Dat zijn : civiele, elektrotechnische, HVAC, transport, Lifting&Hoisting en warehousing werkzaamheden.
 • Het juiste serviceniveau leveren aan de site tegen maximale efficiëntie en optimale kosten. Services zijn onder andere : lease-
 • toolcar beheer, gebouwenbeheer, aannemerijdiensten, wegenbeheer, logistiek en gereedschapsbeheer.

 • Nauwe samenwerking tussen de harde services’ (gebouwen, voorzieningen, etc.) en de soft services’ (schoonmaak, catering, etc.
 • Waarbij optimale service en beschikbaarheid hiervan gegarandeert word.

 • Het afstemmen van prioriteiten en workload met de verschillende fabrieken
 • Budgettering en cost control op Site Services activiteiten. Budgetteren van jaarplan-items noodzakelijk voor de continuïteit van de site.
 • Zeker stellen dat de Site Services afdeling voldoet aan alle kwaliteitseisen en -normen, en werkt volgens onze werkvoorschriften en procedures.
 • Zorgdragen dat de technische documentatie van onderhouden equipment up-to-date blijft of wordt gemaakt.
 • Off-plot team lid voor de Turnarounds (TA) van Moerdijk. Organiseren van huisvesting, tijdelijke voorzieningen en overige site services benodigd voor de TA’s.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier