Monteur Detectie VRI / GMS / DVM
BAM Infra Verkeerstechniek
Plantijnweg 32, Culemborg, Nederland
2 dagen geleden

Als monteur detectie ben je verantwoordelijk zijn voor de prefabricage en on-site aansluiten van detectielussen en gladheidsmeldsensoren van diverse weggebonden installaties.

Van voormontage tot en met het opleveren en testen van de aangesloten kabels. Als jij, net als wij gaat voor het resultaat, dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Wat ga je doen?

Als monteur detectie ben je verantwoordelijk zijn voor de prefabricage en on-site aansluiten van detectielussen en gladheidsmeldsensoren van diverse weggebonden installaties.

Van voormontage tot en met het opleveren en testen van de aangesloten kabels. Als jij, net als wij gaat voor het resultaat, dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Je werkt samen met de collega’s op de zaagwagens. Deze collega’s zorgen voor het zagen van de sleuven en leggen de lussen in de weg en jij verzorgd het afmonteren en het testen van de lussen op locatie.

Je werkt zowel binnen als buiten, tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten.

In het werk trek je erop uit met een vakcollega om te zorgen van jullie deel van de detectielussen volgens planning en kwalitatief hoogstaand wordt afgeleverd.

 • Veiligheid staat bovenaan! Een veilige en gezonde werkplek voor alle medewerkers, inleners, onder aannemers en de omgeving, daar zet jij je voor in;
 • Regelmatig weekenden en nachten;
 • Overwerk en onregelmatige uren en netjes uitbetaald of tijd voor tijd.
 • Standplaats is Culemborg, wij werken landelijk.
 • Wie zoeken wij?

  Met een afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting elektrotechniek en minimaal 5 jaar ervaring kom je in aanmerking voor deze vacature.

  Daarnaast is een stevig gevoel voor verantwoordelijkheid en teamwork ben je flexibel inzetbaar en bereid om een aantal noodzakelijke certificaten te halen.

  Je werkt als onderdeel van het team Detectie en denkt mee als je ziet dat er zaken verbetert kunnen worden.

 • Afgeronde mbo niveau 3, bij voorkeur elektrotechniek;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Technische tekeningen lezen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel, betrouwbaar;
 • Bereidheid om onregelmatig en buiten de reguliere werktijden te werken (avond / nacht en weekend);
 • VCA en BRL is een pre geen eis;
 • Zelfstandig werk, nacht werk, weekend werk;
 • In bezit van een rijbewijs.
 • Wat bieden wij?

  BAM Infra Verkeerstechniek biedt medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de cao metaal en techniek ( klein metaal ), waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen en 13 atv-

  dagen per kalenderjaar. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Over ons

  BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers.

  Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden.

  BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers.

  BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro.

  BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail -

  werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

  De rol is voor ons onderdeel BAM Infra Verkeerstechniek . Hier verzorgen wij specialistische, duurzame en veilige oplossingen voor infrastructurele vraagstukken.

  BAM Infra Verkeerstechniek ontwikkelt, ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt complexe verkeerskundige oplossingen op het hoofd-

  en onderliggend wegennet en integrale oplossingen in de besturingstechniek voor bruggen, sluizen en tunneltechnische installaties.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier