Medewerker Tuincentrum
Maxeda DIY Group
Nieuwegein
4 dagen geleden

Op zoek naar een gave (bij)baan? Alshulpkracht sta je onze klanten servicegericht, opgewekt en met een glimlach tewoord.

Samen met jecollega’s zorg je dat de winkel er stijlvol en verzorgd uitziet. Je vult deproducten aan in de winkel en houdt de voorraden bij.

Wie ben jij? Voordeze functie zoeken wij een medewerker :

 • Met een opleiding op minimaal VMBO-niveau;
 • Die tijdens koopavonden en in de weekenden beschikbaar is;
 • Gewenst met ervaring in een retailomgeving waar de klant centraal staat;
 • Die betrouwbaar, gemotiveerd en klantgericht is;
 • Met lef, creativiteit en enthousiasme.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een leuke en leerzame werkplek in een gezellig team waarin samenwerking centraal staat;
 • Een afwisselende functie;
 • Een marktconform salaris;
 • Flexibele werktijden.
 • Ben je enthousiast? Leuk! Via het sollicitatieformulier kun je ons jouw reactiesturen. Die komt gelijk bij de winkelmanager terecht.

  Hij of zij leest jouwsollicitatie aandachtig door en laat je binnen twee weken weten of je wordtuitgenodigd voor een gesprek.

  Over Praxis Tuincentrum

  Mensen helpen bij het maken; dat doen we al sinds 1978. In dat jaar openden weonze eerste winkel in Venlo. Praxis is bekend geworden als bouwmarkt.

  Vanaf hetvoorjaar 2015 heeft Praxis naast de bouwmarkten ook eigen tuincentra.

  De winkels van Praxis Tuincentrum zijn volledig gericht op het buitenleven enbestaan voor het overgrote deel uit groenassortiment zoals kamerplanten,buitengroen en tuinhout.

  Uiteraard vind je er ook een groot assortiment aantuingereedschap en andere tuinbenodigdheden. Zoals je van een tuincentrum magverwachten.

  Onze tuincentra hebben een restaurant waar klanten terecht kunnenvoor een kopje koffie en iets lekkers te eten. Het aanbod wordt vers in dewinkel gemaakt.

  Over onze medewerkers Bij Praxis Tuincentrum staat de klant centraal. Daarinmaken onze medewerkers het verschil. Wij verwachten van onze medewerkers dat zeopen, actief en positief zijn.

  Open betekentvoor ons dat je toegankelijk bent voor al onze klanten en open staat voorinnovatie en vernieuwing. We zien je graag actief aan de slag : in het helpenvan klanten, het beantwoorden van vragen en het verrassen van onze klanten.

  Jebent positief : je geeft klanten het vertrouwen om zelf te maken en helpt klanten met eenglimlach.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier