Basispsycholoog Volwassenen Autisme Kenniscentrum
Dokter Bosman
Utrecht
4 dagen geleden

de functie

Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen.

We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar persoonlijk doel.

Als basispsycholoog bij het Autisme Kenniscentrum wacht je een afwisselende baan. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het uitvoeren van diagnostisch onderzoek naar ASS, maar ook naar comorbide of differentiaal diagnoses, het voeren van je eigen caseload en deelname aan werkgroepen zoals het volgen van de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek of behandeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je proactief, durf je mee te denken en kun je tegen een stootje? Dan zoeken wij jou! Je bent daarnaast van nature nieuwsgierig en analytisch en je houdt van een persoonlijke en betrokken aanpak.

Een goede samenwerking met collega’s en verwijzers, met veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling in het team is voor ons essentieel, dus wie weet kun jij ons komen versterken.

Je hebt een afgeronde universitaire psychologie opleiding en bent in het bezit van een LOGO-verklaring. Je hebt interesse in en ervaring met de doelgroep ASS.

Je beschikt over tenminste een jaar ervaring met diagnostiek en behandelen. Als je een afgeronde CGT-basiscursus en / of EMDR-basiscursus hebt is dat een pré.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor het , dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om cliënten met autisme verder te helpen.

We groeien en dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Wat je van ons kunt verwachten :

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal );
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak : regie in samenspraak met de cliënt;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Een compacte organisatie : wendbaar en met korte lijnen;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Een zeer gebruiksvriendelijk EPD;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team;
 • Niet onbelangrijk : goede koffie en thee!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier