Tegelzetter
Vakmasters
Bergen op Zoom, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Mozaïek, strakke lijnen, kunst maken.. Zijn dit woorden die jou aanspreekt? Dan ben jij waarschijnlijk de tegelzetter die van elke klus een feestje maakt.

Of je nu vierkante tegels lijmt, of mooie mozaïeke kunstwerken maakt, jij wordt blij van het beroep tegelzetten. Waardering voor jouw vakmanschap vind ik belangrijk, en daarom zoek ik jou!

Wat ga je doen?

De opgebouwde woonwijk is bijna klaar voor oplevering. De badkamer, toilet en keuken moeten betegeld worden, dus daar ben jij.

Voor de ene woning zal je standaard tegels lijmen, en bij andere woningen zijn het ware kunstwerken met inwikkelde patronen.

Jouw werk als tegelzetter is dus erg divers.

Je komt niet alleen in nieuwbouwprojecten terecht. Ook komt het voor dat bij de particuliere klant langs gaat voor renovatie of omdat zij de wens hebben voor een nieuwe badkamer of tegelvloer.

Jij hebt dan een adviserende rol want jij weet als vakman immers welke maat tegels het best past in die ruimte. Hierbij raak je de wens van de klant uiteraard niet uit het oog.

Dit bied ik jou :

Naast een leuke werkplek krijg je ook een goed salaris. Afhankelijk van jouw leeftijd, diploma en ervaring kan je een bruto salaris verwachten van €2376,-

tot €2700,- per vier weken. Daarnaast ontvang je nog opbouw van vakantie dagen- en geld, en je wettelijke verlofdagen. Ook kan ik jou diverse opleidingsmogelijkheden bieden.

Ook als zzp'er ben je van harte welkom om te solliciteren.

Ben je helemaal enthousiast geraakt. Dan zie ik jouw gegevens graag tegemoet. Je kan mij mailen ter attentie van Jessica Kaper op recruiter vakmasters.

nl of bellen op 0164 21 25 58.

Wat vraag ik van jou?

 • Een rijbewijs is handig, helemaal top als je ook een eigen auto hebt
 • Je bent in het bezit van een VCA, en anders bereid deze te halen
 • Je bent een harde werker
 • Ervaring is leuk, maar als je nog geen ervaring hebt is dat geen probleem
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier