Storingsmonteur Elektro 5 ploegen
Synsel Techniek
Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederlands
4 dagen geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio HeerhugowaardDit is een toonaangevend productiebedrijf met producten voor diverse branches.
 • De efficiëntie van de productie & automatisering zijn van het hoogste niveau en dat zie je terug in de hypermoderne fabriek.

  Door middel van verschillende robotica toepassingen wordt er op technologisch vlak in grote snelheid geproduceerd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

  In de rol van Storingsmonteur Elektro draag je bij aan een soepel verlopend proces. Er wordt hier veel geïnvesteerd in kennis van de eigen medewerkers en ontwikkeling staat daarin centraal.

  Deze ontwikkeling wordt ook doorgevoerd in de technieken die worden toegepast en bij het verbeteren van verschillende bedrijfsprocessen.

  Werken bij dit bedrijf betekent plezier hebben in je werk, jezelf ontwikkelen en uitgedaagd worden op technisch vlak. Wil jij een salaris tot € 4.

  225,- per maand verdienen? Solliciteer dan nu!*Functie-inhoud : in de rol van Storingsmonteur Elektro ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van elektrotechnische storingen in computer-, besturings- en meet- en regelsystemen* het uitvoeren van aanpassingen aan bestaande systemen en het uitbreiden van bestaande systemen* het doorvoeren van verbeteringen en modificaties aan bestaande systemen of aan nieuwe systemen* het assisteren bij het aanpassen en ombouwen van de machines en installaties op elektrotechnisch en besturingstechnisch vlak* het uitvoeren en controleren van kleine aanpassingen aan PLC's (Siemens)* het in- en afstellen van meet- en regelapparatuur behoort ook tot de taken van de Storingsmonteur Elektro * je neemt deel aan verbeterteams (LEAN) en je zal de hieruit voortvloeiende verbeteringen uitvoeren*Functie-eisen : je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Energietechniek, Mechatronica of aanverwant* of je hebt door werkervaring als Storingsmonteur Elektro een vergelijkbaar niveau* aanvullende cursussen op het gebied van elektrotechniek : NEN 3140 of Siemens S7 zijn een pré* wanneer je zelfstandig storingen kan zoeken in PLC's is dit ook een pré* je bent bereid om te werken in een 5 ploegendienst* je bent analytisch en je hebt als Storingsmonteur Elektro oog voor kwaliteit* je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal*Wij bieden : *Je gaat aan de slag als Storingsmonteur Elektro bij een bedrijf waar je veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden krijgt.

  Daarnaast krijg je het volgende : * een all-in salaris van € 3.120 tot € 4.225,- per maand* een 5-ploegentoeslag van 30%* een winstuitkering (gemiddeld tussen de 6% en 9%) en een eindejaarsuitkering (beide bij indiensttreding)* 25 vakantiedagen* reiskostenvergoeding van € 0,19 per km*Salarisomschrijving*€3.120 - 4.225

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier