Senior Infrastructuur Engineer IAAS
Brunel
Groningen, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

PUB285677 Over deze baan Branche : IT & TelecomExpertisegebied : Netwerk, Systemen, Telefonie & HardwareStandplaats : Groningen Vereisten Uren per week : 36Opleidingsniveau : HBO Sluitingsdatum : vrijdag 25 december 2020FunctieomschrijvingAls Infrastructuur Engineer op IAAS gebied ben je onderdeel van het DEVOPS-team en verantwoordelijk voor het automatiseren, beheren, controleren en analyseren van de platform dienstverlening en infrastructuur.

Je hebt goede basiskennis van IT infrastructuren en architectuur en je bent in staat om samen te werken met directe collega’s en medewerkers van andere afdelingen.

Hierbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas. Tevens ben je analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig.

Met betrekking tot het implementeren en onderhouden van de ICT-infrastructuur voer je technisch beheer uit en ben je verantwoordelijk voor wijzigingen op IAAS-gebied.

Het automatiseren en scripten van dienstverlening zit in je bloed. Je doet de intake van wijzigingsverzoeken en voert nieuwe of gewijzigde infrastructuurcomponenten in en signaleert knelpunten op dat gebied.

Je draagt zorg voor de voorbereiden van de proefproductie, voert deze uit en evalueert deze. Je kunt tevens klanten adviseren over een te kiezen technologie.

Je loopt niet weg voor het controleren, adviseren en analyseren van de complexe netwerkinfrastructuur. Daarbij is gestructureerd werken op basis van tickets voor jou dagelijkse kost.

 • VereistenAantoonbare werkervaring met Routers en Switchers (CISCO); minimaal 2 jaarEnterprise Firewall systemen, fortigate en checkpoint;
 • minimaal 2 jaarWerkervaring Datacenternetwerk in een grote organisatie; minimaal 2 jaarKennis van Loadbalancing mechanismen, F5Kennis van DMZ omgevingACI kennisKennis IPAM, infobloxKennis VMware vSphereArbeidsvoorwaardenEen persoonlijk opleidingsbudget voor nóg meer kennisDe keuze uit diverse softskill-trainingen bij Brunel op kantoorLoopbaanbegeleiding van een vaste Brunel IT-consultantKorting op verzekeringen én een gunstige pensioenregelingToegang tot meet-ups, interactives en workshops via Brunel ITSluit je aan bij deBrunel CommunityHet mag duidelijk zijn dat Brunel zich inzet voor jouw ontwikkeling.

  Dat hebben wij in de vijfenveertig jaar van ons bestaan wel geleerd. Zeker in de wereld van IT is wat je vandaag weet, morgen alweer achterhaald.

  Onze opdrachtgevers beseffen dat maar al te goed : zonder goede Infrastructuur Engineer kunnen miljoenen mensen niet meer bij de gegevens die ze zo hard nodig hebben.

  Of erger nog : liggen die gegevens ineens op straat. Sta jij klaar om de cloud van deze opdrachtgever toekomstproof te maken?

  Solliciteer dan direct.SollicitatieprocedureWij nemen jouw sollicitatie in behandeling en gaan jouw profiel bekijken. Binnen twee weken laten wij je weten of we je uitnodigen voor een interview.

  Goed nieuws! Wij zien mogelijkheden voor jou en nodigen je uit voor een (telefonisch) interview.Dat gaat de goede kant op, want naar aanleiding van het (telefonische) interview zijn we allebei nog steeds enthousiast.

  Dit kan twee dingen betekenen : we gaan je voorstellen aan een van onze opdrachtgevers óf we doen je meteen een aanbieding!Start jouw sollicitatieprocedure nuSolliciteren naar deze functie is snel en gemakkelijk.

  Het enige wat je hoeft te doen is je cv of LinkedIn-profiel uploaden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier