Vrijwilligerswerk: marketing of communicatiemedewerker voor een goed doel
YoungCapital
Leiden-NL
1 dag geleden
source : youngcapital

Wat ga je doen?

KiKa adviseren over hun Instagram-account, het Rode Kruis het drukst bezochte kerstevent ooit bezorgen of meer awareness creëren rondom Amnesty : met vrijwilligerswerk richting marketing, communicatie en pr kun je alle kanten op.

Maar dan ook echt alle marcom-kanten

Nou schrijven we in de intro alleen marketeer, social media-expert en designer, maar natuurlijk kun je als tekstschrijver, pr-medewerker, redacteur, presentator / presentatrice, SEO-expert, cameraman / -vrouw, fotograaf - en ga zo maar door - natuurlijk ook je donatie steentje bijdragen in goede doelenland.

En voor welk land’ jij gaat, kies je helemaal zelf.

Ook de richting van je vrijwilligerswerk is geheel aan jou

Ben jij goed in het bedenken van communicatiestrategieën? Go for it . Goede doelen als Kika en Amnesty staan vast om je te springen.

Vind jij het leuk om de reporter uit te hangen en heb je er talent voor? Het YouTube-kanaal van bijvoorbeeld Stichting Jarige Job kan jouw podium worden.

Of schrijf dat marketingplan waardoor nieuwe donateurs binnenstromen bij de Brandwondenstichting.

Wat wij bieden

 • Van vrijwilligerswerk als marketeer en communicatie medewerker tot designer : je kunt met vrijwilligerswerk in de marketing, communicatie en pr alle kanten op.
 • Jij kiest welke kant je op gaat en welk goed doel jij versterkt voor hoeveel uur.
 • Professionele begeleiding.
 • De jackpot wat betreft karma points.
 • Wat wij vragen :

 • Er is geen minimale opleiding vereist. Opleidingsniveau is niet belangrijk bij dit vrijwilligerswerk.
 • Je deelt graag je kennis, skills en ideeën om een goed doel nog online en / of offline nog bekender te maken.
 • Je hebt een enthousiaste en open houding.
 • Solliciteren

  Ready om als vrijwillige (online) marketeer, social media expert of designer aan de slag te gaan voor het goede doel? Klik dan op Solliciteer direct’ en je wordt vanzelf doorgestuurd naar NLvoorelkaar.

  nl, het grootste platform van Nederland met vrijwilligerswerk. Hier vind je alle actuele vrijwilligersklussen bij jou in de buurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier