Cloud Engineer
Aspect ICT
Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland
6 dagen geleden

Wat motiveert jou als ICT-professional? Wij helpen organisaties met hun digitale transformatie. Dat doen we zodat zij wendbaarder, sterker en nog beter voorbereid zijn op de toekomst.

Om een proactieve bijdrage aan een optimale bedrijfsvoering bij onze relaties te leveren, moeten we als ICT-partner elke dag weer doorleren en -ontwikkelen.

Voor jou als collega betekent dit dat we je veel uitdaging en afwisseling bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht voor ons centraal.

We spreken graag over wat jouw drijfveren zijn, waar jij naartoe wil. We denken met je mee en faciliteren hierin. We geloven dat we op deze manier samen de beste dienstverlening kunnen bieden aan onze relaties.

Daar staan wij dagelijks graag voor op! Waar kom jij met plezier je bed voor uit? Wie zijn jouw collega's? Wij als jouw toekomstige collega's zijn gepassioneerd over de mogelijkheden van ICT.

Ons werk is niet zomaar ons werk, het is ook een hobby. We leren graag en ontdekken samen nieuwe mogelijkheden en toepassingen.

Dit doen we door zelfstudie, maar ook door gezamelijke schoolsessies, techavonden en innovatieve vakgroepen. Als collega bij Aspect ICT kun je doorgroeien, en door onze brede dienstverlening kun je je in veel vakgebieden specialiseren.

We zijn met ruim 100 ICT-professionals, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Wat ons een team maakt? We willen iedere dag nóg beter zijn dan vandaag! Hoe ziet jouw rol eruit?

Innovatieve cloudoplossingen, dat is waar jij voor gaat. Je begeleidt in hun digitale transformatie. Dit doe je door vraagstukken te vertalen naar mooie technische oplossingen binnen het Microsoft Cloud platform.

Uitdagende projecten genoeg, die je alleen of in een team van collega's aanvliegt. Naast de uitvoer van projecten word je ook veranwoordelijk voor het beheer van een aantal ICT-omgevingen bij onze relaties.

Hier kom je regelmatig op locatie om controles uit te voeren, nieuwe wensen te implementeren en om advies uit te brengen over de volgende stap, bijvoorbeeld als het gaat om het securitylevel van de omgeving.

Tot slot ondersteun je de collega’s op ons Service- & Beheercentrum (3elijns). Wie ben jij, welke expertise heb jij?

 • Je houdt van afwisseling;
 • Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht;
 • Je verdiept je graag in de nieuwste technieken;
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van Microsoft 365 en Azure;
 • Je hebt kennis van server- & netwerkbeheer, virtualisatie, firewalls en switches;
 • Je vindt het leuk om bezig te zijn met verschillende organisaties, ICT-omgevingen en vraagstukken;
 • Je weet goed in te spelen op wisselende verwachtingen en wensen van een relatie.
 • Je hebt goede adviesvaardigheden;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier