Administratief medewerker
Louwman Group
Thuis, NL
8 uur geleden

Wat ga je doen?

Als Medewerker Administratie & Facturatie hou je je bezig met alle administratieve processen rondom het verwerken van leveringen, zoals o.

a. het opstellen van offertes voor onze opdrachtgevers (gemeenten) en het administratief verwerken van de geleverde hulpmiddelen.

Daarnaast bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit het administratief afhandelen van factuurblokkades, terugkoop, overname van of door derden en de facturatie met betrekking tot service en reparaties. Wie ben jij?

AlsMedewerker Administratie & Facturatie ben je uitstekend in staat om je eigen werk te organiseren. Klant- en servicegericht, oplossingsgericht en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn jouw belangrijkste competenties.

Verder ben je prima in staat om controle te hebben op de voortgang van je performance. Je staat dagelijks in contact met je directe collega’s van je team, jouw collega’s in de rayons, met opdrachtgevers, klanten, etc.

Je herkent jezelf in het volgende :

 • Je hebt MBO 4 werk- en denk niveau met een relevante administratieve opleiding
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een klantgerichte administratieve werkomgeving
 • Ervaring met LEAN is een pre
 • Wat bieden we jou?

 • Een salaris, afhankelijk van ervaring, tussen de € 2300, en € 2900, bruto per maand op basis van 38 uur.
 • Een functie waarbij het mogelijk is om ongeveer 50% van je werktijd thuis te werken. De overige 50% ben je veelal werkzaam vanuit Raamsdonksveer.
 • Een gunstige personeelsaankoopregeling.
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen bijvoorbeeld door middel van de uitgebreide Digitale Leeromgeving en het volgen van leantrainingen.
 • Wil jij als Medewerker Administratie & Facturatie meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier