Digital Marketing Specialist Benelux
Rituals
Amsterdam
4 dagen geleden

Description

DIGITAL MARKETING SPECIALIST BENELUX

Als Digital Marketing Specialist ben je als spin in het web verantwoordelijk voor de doorvertaling van de internationale e-com strategie naar onze e-com Benelux.

Je houdt je o.a. bezig met het opzetten en uitrollen van online campagnes en partnerships met als doel de database te laten groeien, traffic naar de website te genereren en de merkbekendheid van Rituals in Benelux te versterken.

Je draagt bij aan de online business groei van Rituals Benelux door het genereren van online traffic en conversie. I.s.m.

de andere Digital Marketing Specialist en Head of Marketing creëer je de lokale online marketingstrategie voor de Benelux en zorg je via diverse onlinekanalen voor een on-brand doorvertaling naar de lokale markt.

Je rapporteert de resultaten en learnings terug aan CHO en LHO.

DE VOORNAAMSTE WERKZAAMHEDEN

Binnen deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor de doorvertaling, uitrol en opvolging van (online) campagnes, online lead generation, social media en partnerships.

Daarnaast biedt je ondersteuning bij events die vanuit Marketing Benelux worden georganiseerd.

Je bent energiek, hebt oog voor detail en daagt jezelf continu uit om te zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je gaat secuur en resultaatgericht te werk en weet je enthousiasme over te brengen op anderen.

Daarnaast heb je een sterke affiniteit met ons merk en beauty, en een duidelijke visie over de juiste digital marketingstrategie voor Rituals in Benelux.

 • Verantwoordelijk voor de lokale doorvertaling van alle marketing uitingen naar de online kanalen van Rituals, zoals de website, online campagnes, social media kanalen en online lead generation.
 • Het redigeren van teksten voor de online kanalen van Rituals om een optimale merkbeleving neer te zetten voor onze klanten.
 • Betrokken bij het opzetten en uitrollen van lokale partnerships om zo nieuwe klanten te bereiken met onze producten.
 • Het monitoren van campagne- en webshop resultaten en de groei van de database.
 • Het bieden van ondersteuning bij diverse events die worden georganiseerd door Marketing Benelux (bijvoorbeeld PR events & activaties)
 • Jij hebt nauw contact met onze Central Head Office (CHO) collega’s én de online marketeers in de andere landen.
 • Je rapporteert aan Head of Marketing Benelux.
 • Binnen jouw vakgebied wil je de best in class’ zijn. Je bent analytisch, zelfstandig, resultaatgericht en secuur en houdt ervan om je steentje bij te dragen in een groeiende organisatie waar door jouw inzet en input we elke dag net effectiever en efficiënter werken.

  Je bent creatief en authentiek.

  WAT BRENG JIJ MEE?

 • Een afgeronde, relevante studie op Hbo-niveau.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in een online marketing gerelateerde functie.
 • Basis) kennis van Google Analytics, social media (advertising), programmatic, SEA en SEO.

 • Een goed gevoel voor taal, uitstekende communicatieve vaardigheden en oog voor detail.
 • Een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Franse taal is een pré.
 • Je kunt goed zelfstandig en proactief werken, bent resultaatgericht, niet stressgevoelig en een echte teamspeler.
 • Je hebt kennis van de beauty markt, gevoel voor merken en trends en je kunt je goed inleven in onze doelgroep.
 • WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

  Rituals biedt jou een veelzijdige rol binnen een jong team met enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam.

  Je maakt deel uit van het Marketingteam Benelux dat naast twee Digital Marketing Specialisten bestaat uit de Head of Marketing Benelux, Brand Communication specialist, Brand Activation Specialist, Marketing Manager House of Rituals, een Marketing Coördinator en stagiaire.

  Naast hard werken en doelen behalen is er ook altijd ruimte voor lol met elkaar. Door onderdeel te worden van Rituals, zal je een hoge teamspirit, sterke bedrijfscultuur en ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carrière op te bouwen.

  Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken.

  Het is onze missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij Rituals vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier