Inside Sales Employee
Maatschap Novicum
Rotterdam, NL
6 dagen geleden
source : Jobbird

Als Inside Sales ga je aan de slag bij onze opdrachtgever, een ervaren speler op de markt van maatwerk software oplossingen.

In deze nieuwe rol ben jij verantwoordelijk voor het opvolgen van leads en vragen en het pro-actief benaderen van prospects.

Uiteraard om de huidige klanten de juiste support te bieden, maar natuurlijk ook met als doel om nieuwe klanten te genereren.

Contactpersonen kunnen bijvoorbeeld directeur-eigenaren zijn, maar ook ICT-(project)managers zijn.

In jouw rol krijg je veel vrijheid en ruimte. Het betreft namelijk een nieuwe functie, die jij mede vorm kan gaan geven. Het past binnen de cultuur van onze opdrachtgever dat je zowel verantwoordelijkheid als vertrouwen krijgt, zodat jij in staat bent om mooie resultaten te halen en je verder te ontwikkelen.

 • bull; Je onderzoekt de interesse en behoeften van de klant voor maatwerk software oplossingen;
 • bull; Je kunt jouw klant via telefoon of andere digitale communicatie enthousiasmeren over jullie meerwaarde en jullie onderscheidende product;
 • bull; Je houdt overzicht en bepaald welke actie op welk moment uitgezet dient te worden.

 • bull; Je geeft mogelijke kansen voor opvolging door aan een collega, die de klant kan gaan bezoeken. Indien mogelijk zorg jij direct voor de agendaplanning;
 • bull; Je werkt samen met Sales en Marketing voor het ontwikkelen van acties en proposities.

  Vaardigheden

  bull; Afgeronde HBO opleiding. Technisch, Commercieel, Communicatie.

  bull; Affiniteit met (maatwerk) ICT-oplossingen.

  bull; Je hebt minstens 2 jaar ervaring met commerciële Inside Sales van software (of soortgelijke technische producten), waar telesales een onderdeel van heeft uitgemaakt.

  bull; Ervaring met LinkedIn Sales Navigator en MS Dynamics is een grote pré.

  bull; Je spreek vloeiend Nederlands en je beheerst het Engels goed.

  bull; Je kunt goed overweg met diverse IT-systemen, zoals onder andere MS Office en MS Dynamics.

  bull; Je bent het gewend om zelfstandig te werken in een dynamische organisatie met duidelijke doelstellingen. Je bent pro-actief, pakt zelf zaken op en je vindt het leuk om commercieel bezig te zijn.

  bull; Verder ben jij iemand die kalm blijft, zorgvuldig werkt en overzicht weet te houden.

  bull; En uiteraard ben je ook communicatief vaardig en weet je met enthousiasme overtuigend te zijn!

  Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is een innovatief, ambitieus, jong bedrijf met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur.

  Het bedrijf staat bekend om zijn onderscheidende applicaties en software oplossingen, die daadwerkelijk waarde toevoegen in de ogen van de klant.

  Vanwege deze aanpak en goede relaties groeit het bedrijf gestaag. Vandaar dat men het salesteam wil uitbreiden met iemand die passie heeft voor inside sales Onze opdrachtgever is niet zomaar een standaard ICT bedrijf.

  En dat weerspiegelt zich onder andere in hun aanpak, visie en locatie van het kantoor! Het team van onze opdrachtgever werkt dagelijks aan een breed scala applicaties voor hun klanten in heel Nederland.

  Dit doen ze primair vanuit hun thuisbasis Rotterdam, maar er zijn ook buitenlandse vestigingen met goede programmeurs waar (een deel van de ) werkzaamheden en / of support kunnen plaatsvinden.

  Onze opdrachtgever bouwt slimme applicaties die de ondernemingskracht van bedrijven vergroten. Men vertaalt ideeën naar applicaties op een dusdanige manier dat het concrete business oplevert.

  Onderscheidend technologisch maatwerk. Hierdoor is het portfolio van klanten van onze opdrachtgever ook erg divers.

  Het streven is daadwerkelijk partnership, verdieping en meedenken.

  Ze zijn ervan overtuigd dat elke (complexe) uitdaging is te vatten in een gebruiksvriendelijke en intuïtieve applicatie.

  Met een team van ruim 80 ervaren vakmensen voelen ze zich verantwoordelijk voor een goed resultaat. Een extra stap zetten is voor hen logisch.

  Onze opdrachtgever biedt haar klanten een optimale mix van kunde, kwaliteit en prijs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier