SENIOR MAINTENANCE ENGINEER E&I
HES International B.V.
Rotterdam
1 dag geleden

Houd jij straks de E&I installatie in optimale en betrouwbare staat van de op- en overslag van de liquid bulk die Nederland en de rest van Europa draaiend houden?

Maak jij met je nieuwe collega’s een sterk maintenance team? Onze toekomstige HES Hartel Tank Terminal zoekt een Senior Maintenance Engineer E&I.

Collega’s met een ruim aantal jaar ervaring in deze, of een vergelijkbare rol. Zet jij samen met ons de volgende stap in de toekomst?

JOUW BAAN

Het succes van de veilige bedrijfsvoering en het onderhoud van de E&I installaties van de terminal ligt ook in jouw handen.

 • Samen met andere maintenance collega’s vorm je een team. Je bent verantwoordelijk voor een veilig en optimaal verloop van alle E&I werkzaamheden;
 • de staat van de E&I installaties, de vakkundige uitvoering door derden, afname van het werk tot boring van de opgeleverde informatie.

  Als installatie verantwoordelijke ben jij aan zet als het gaat om het aanwijzen van bevoegdheden voor het werken aan E&I installaties en het beoordelen van schakelbrieven.

 • Daarbij verlies je onze uitstekende service voor onze klant nooit uit het oog. Je zorgt voor een efficiënte planning / taakverdeling en installaties en steigers;
 • jouw team is daarover volledig geïnformeerd en geïnstrueerd. Je zorgt voor een goede analyse van de installatie en draagt direct bij aan de verbetering van de service voor de klant.

  Je kunt dit bereiken wanneer je de E&I installatie van de terminal en het operationele proces door en door kent, altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en zorgt dat er gewerkt wordt volgens de geldende regelgeving en bedrijfsvoorschriften.

  Als Senior Maintenance Engineer E&I ben je tevens de schakel tussen de E&I techniek in het operationele proces en het management.

  Het veilig en storingsvrij kunnen opereren van de terminal ligt in jouw handen. Je bent verantwoordelijk voor een veilig en optimaal verloop van alle E&I werkzaamheden.

  WIE ZOEKEN WIJ?

  Wij zoeken iemand met ruime ervaring als E&I Maintenance Engineer, met nadruk op beide gebieden, Electrical & Instrumentation.

  Uiteraard heb jij in de afgelopen jaren sterke vaardigheden ontwikkeld op het gebied van E&I en automatisering. Je stelt je hierin flexibel op, stuurt een (extern) E&I team aan en je weet iedereen met je mee te krijgen.

  Om dit voor elkaar te krijgen begrijp jij hoe je echt naar mensen luistert en ga je lastige beslissingen niet uit de weg.

  Je bent goed in plannen, servicegericht en een echte teamspeler.

  Daarnaast zoeken we een Senior Maintenance Engineer E&I met :

 • Een afgeronde HBO opleiding, bijv in Elektrotechnische richting.
 • Kennis van IEC60000 serie normeringen.
 • Kennis en / of ervaring met PCS7 of gelijkwaardige SCADA systemen.
 • Schakelbevoegdheid hoogspanning is een pre.
 • Kennis van QESSH procedures in de industrie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal, ervaring met het werken met MS Office en de gangbare CMMS systemen.
 • De wil om je te blijven ontwikkelen middels aanvullende opleidingen / cursussen.
 • WAT BIEDEN WIJ JOU?

  Een compleet nieuw team op een gloednieuwe tank terminal, met goede arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij de tijd die jij bij ons bent met een meer dan marktconform salaris.

  Van dat geld wil je natuurlijk ook wel eens op vakantie of een dagje weg. Daarom krijg je 25 vakantiedagen. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en bieden dan ook ruime opleidingsmogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier