verzorgende IG
Randstad
Ede, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Een stukje verzorging overnemen van mensen die het op dat moment niet zelf kunnen. De dankbaarheid van je cliënten of een simpele glimlach geeft jou als verzorgende steeds weer nieuwe energie.

Als verzorgende IG is geen dag hetzelfde. Jij werkt altijd met je hart en aandacht voor je cliënt of patiënt. Dit kan de ene keer betekenen dat je iemand helpt met aankleden en een luisterend oor bied.

De andere keer is het nodig om een verpleegtechnische handeling uit te voeren zoals het toedienen van medicijnen of wondverzorging.

Jij werkt vanuit het begrip dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Als verzorgende IG heb je meerdere opties. Zo kun je bijvoorbeeld werken in de ouderenzorg. Maar heb je ook al eens aan bijvoorbeeld de thuiszorg gedacht?

Of je nu net je diploma gehaald hebt of eens met een andere doelgroep wil werken, er zijn een hoop mogelijkheden. Waar voor jou de cliënt centraal staat, sta jij dat bij ons.

Ik denk dan ook graag met je mee. Samen kunnen we bekijken waar jij je het beste op je plek voelt, zodat jij met veel plezier naar je werkt gaat.

De voordelen op een rijtje :

 • Jij kiest of je vast of flexibel wil werken
 • Je gaan samen in gesprek over wat bij je past
 • Je ontvangt een salaris conform de CAO
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • hebt een diploma als verzorgende IG
 • bent toe aan een nieuwe uitdaging
 • Heb je vragen of wil je eerst telefonisch eens overleggen, bel me dan gewoon even op! Ik ga graag met je bekijken waar jij als verzorgende IG het beste tot je recht komt.

  Ik ben te bereiken op 030-2337866 of 0 6 30 52 31 75 of mail me op : vacatures.zorgapeldoorn nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier