Anesthesiemedewerker regio Tilburg
TMI Interim
Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
5 dagen geleden
source : Joblift

Vacature Anesthesiemedewerker regio TilburgVoor een ziekenhuis in regio Tilburg zoeken wij twee anesthesiemedewerkers die per direct beschikbaar zijn.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou je graag aan de slag willen binnen een topklinisch ziekenhuis? Dan bieden wij jou nu die mogelijkheid, waarbij je aan de slag gaat op basis van detachering! Dat houdt in dat we je zeer goede voorwaarden kunnen bieden.

Wil je meer weten? Reageer dan het liefst vandaag nog op deze vacature voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek!Over de functieJe komt te werken in een topklinisch ziekenhuis waar alle specialisme worden uitgevoerd, behalve thorax chirurgie.

Je kunt dus te maken krijgen met beademingspatiënten, neurochirurgie, ASA 3 en 4 patiënten en meer. De functie is voor 24 tot 36 uur per week, het exact aantal uur is in overleg.

Detacheren via TMIAfhankelijk van jouw mogelijkheden (hoeveel ervaring heb je? hoe centraal woon je? wat zijn je wensen?) bieden wij de mogelijkheid tot een vast contract.

Daarbij bieden wij jou een zeer goed, bovengemiddeld (CAO++) salaris! Daarnaast kan je bij een contract vanaf 24 uur per week ook nog eens een leaseauto krijgen!In deze opdracht werk je minimaal een half jaar, met optie op verlenging.

Daarna is het mogelijk om in een andere omgeving aan de slag te gaan. Je doet dus veel afwisselende ervaringen op en ontwikkelt je daardoor op breed vlak.

Ook de vele bijscholingen die we je bieden helpen hierbij!Bij TMI hebben we korte lijnen, je kan dus altijd snel schakelen met jouw persoonlijke contactpersoon.

Verder doen we veel aan interne binding, zo organiseren we regelmatig personeelsuitjes en borrels. Naast goede voorwaarden en persoonlijke ontwikkeling dus ook veel gezelligheid!Jouw profiel :

 • Jij bent gediplomeerd anesthesiemedewerker;
 • Jij hebt een flexibele instelling en staat stevig in je schoenen.Wij bieden jou :
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld (CAO++) salaris;
 • Een leaseauto bij een dienstverband vanaf 24 uur per week;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd (op basis van jouw mogelijkheden en wensen);
 • Een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid tot het nemen van eigen initiatief;
 • Een flinke dosis ervaring door afwisselend werk in diverse omgevingen;
 • Een goed gevulde (bij)scholingskalender;
 • Jaarlijks leuke uitjes met TMI collega’s;
 • Optimale persoonlijke begeleiding vanuit ons enthousiaste team van recruiters, accountmanagers en backoffice;
 • In veel gevallen zelfs de mogelijkheid om tijdelijk in het buitenland aan de slag te gaan (enkel als je dit wenst)!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier