(Junior) Medewerker Brandpreventie
BAM Bouw en Techniek - Regio Zuidwest
Bunnik, NL
1 dag geleden

Building a sustainable tomorrow

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in alles wat te maken heeft met (brand)veiligheid? Ben jij ervan overtuigd dat alle gebouwen in Nederland zo goed mogelijk moeten worden beschermd tegen brand?

Heb jij daarnaast al wat kennis of ervaring opgedaan in het aanbrengen van brandbeveiliging? Dan is dit waar je naar op zoek bent!

Nog niet zoveel ervaring? Geen probleem! Wij maken van jou de beste in het vak!

Jouw missie

Binnen onze afdeling brandpreventie regio Zuidwest zijn we op zoek naar nieuwe collega applicateurs. Als applicateur ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van brandwerende voorzieningen in bestaande gebouwen en nieuwbouw.

Ben jij geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met veiligheid, brandbeveiliging en het veilig beheren van gebouwen? Reageer dan snel op deze vacature!

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van brandwerende afdichtingen aan diverse doorvoeren zoals kabelgoten, luchtkanalen, metalen en kunststof leidingen en waterleidingen.

Ook het brandwerend bekleden van staalconstructies valt onder je verantwoordelijkheden.

In eerste instantie zal je uiteraard met een collega op pad gaan om de werkzaamheden uit te voeren. Samen nemen jullie de acties door en stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheid bij het afronden van projecten.

Je :

 • hebt minimaal MBO 2 werk- en denkniveau en hebt de opleiding bouwkunde (of iets in die richting) afgerond;
 • hebt interesse in bouwkundige brandpreventie;
 • bent bij voorkeur in bezit van een VCA- diploma en rijbewijs B;
 • vindt het een uitdaging om met je opgebouwde ervaring en creativiteit de beste oplossingen te vinden. In de bouwkundige brandpreventie is namelijk geen situatie hetzelfde;
 • hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zodat je met zowel collega’s als externe klanten effectief kunt overleggen;
 • beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Bij BAM Bouw en Techniek Gebouwenservices Zuidwest krijg je een leuke baan in de buitendienst met veel zelfstandigheid. Het werk is heel afwisselend, omdat je op veel verschillende projecten aan het werk bent om je specialisme uit te voeren.

  Op wat grotere projecten kan het ook zo zijn dat je voor langere tijd aan een vast project werkt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en we vertrouwen erop dat jij werk van kwaliteit levert en projecten naar afspraak oplevert.

  Waarom het zo leuk is om bij ons te werken? Je bent elke dag bezig met het veiliger maken van gebouwen in Nederland!

  Daarnaast krijg je :

 • Een volwassen arbeidsvoorwaarden pakket, met een goed salaris, veel vakantiedagen en fijne secundaire voorwaarden;
 • Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises;
 • Veel afwisseling in je werk aangezien je aan de slag gaat met verschillende projecten;
 • De persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de dynamiek van een multinational. Je werkt vaak integraal met collega’s uit verschillende disciplines.
 • Zo doe je veel nieuwe kennis en contacten op!

 • Nog geen 35 jaar? Voor alle BAM-medewerkers onder de 35 is er Young BAM. Jaarlijks organiseren ze meerdere activiteiten, zoals projectbezoeken en workshops rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche.
 • Jouw werkomgeving

  Gebouwen worden steeds slimmer en installaties worden steeds complexer. Bij BAM Bouw en Techniek Gebouwservices Zuidwest werk je aan integrale projecten in de utiliteitsbouw.

  90% van onze projecten bevindt zich in gebouwde omgeving. De regio voorziet in de complete levenscyclus van een gebouw. Om een integrale en innovatieve partner te kunnen zijn, is creativiteit een randvoorwaarde.

  We durven anders te denken’. Flexibel in de aanpak om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier