Projectleider Woningbouw & Utiliteitsbouw (Arnhem)
continu
Arnhem, NL
3 dagen geleden

Projectleider Woningbouw & Utiliteitsbouw (Arnhem)

Het gaat om een vooruitstrevende ontwikkelende bouwer die projecten van ontwikkeling tot realisatie oppakt. Als projectleider ben je de manager van je eigen projecten.

Ze zijn opzoek naar een gedreven persoonlijkheid die teamgericht te werk gaat met een pro-actieve, creatieve en mensgerichte manier van leidinggeven.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van jouw bouwprojecten en de financiële-en voortgangsbewaking hiervan.

Samen met jouw team realiseer je diverse grote nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Je bent het visitekaartje voor onze opdrachtgevers en heb je de ambitie om in de toekomst met ze mee te groeien.

Ze bieden de medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

Herken jij jezelf in het onderstaand profiel? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Minimaal een HBO Bouwkundige opleiding
 • Je bent een teamplayer, gedreven, representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden
 • Kennis van BIM en LEAN is een prè
 • Ervaring in nieuwbouw projecten (woningbouw en utiliteit)
 • Uitstekend salaris tussen de 3800,- en 6000,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Reiskostenvergoeding
 • Vakantiegeld
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken
 • Projectleider Woningbouw & Utiliteitbouw (Arnhem)

  Wat je overal binnen de organisatie proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten.

  Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk.

  Ze geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven zij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

  Daarnaast werken ze met innoverende technologieën zoals BIM en LEAN.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier