Applicatiebeheerder team Solutions
Leen Bakker
Raamsdonksveer, Noord-Brabant
5 dagen geleden

Om morgen het verschil te kunnen maken voor de consument maken we vandaag het verschil voor onze medewerkers. Ons succes begint bij jou.

Tech & Data, de ICT organisatie voor de bedrijven Leen Bakker en Kwantum zoekt een DevOps Engineer voor het DevOps team Solutions.

Tech en Data heeft flinke stappen genomen met het moderniseren van de ICT infrastructuur en architectuur. Hiervoor zijn er de afgelopen jaren diverse nieuwe toepassingen uitgerold die met elkaar geïntegreerd zijn.

De komende tijd staat in het teken van de transformatie naar Agile werken in zowel mindset als organisatorisch.

Als Applicatie beheerder heb jij de kennis en ervaring om met het DevOps team (samen met de Productowner, Scrummaster, tester en (externe) ontwikkelaars) de gewenste verbeteringen toe te lichten en te helpen implementeren.

Je bent binnen onze afdeling ICT medeverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van onze ICT systemen. Je vindt het leuk om in alle vernieuwingsprojecten een actieve rol te spelen en gebruikt daarbij jouw inhoudelijke kennis en begrip voor de gebruiker.

Je vindt het fijn om vanuit jouw rol mee-, en samen te werken aan de verdere procesverbeteringen en veranderingen binnen de afdeling.

Jij weet als geen ander wat klantgerichtheid betekent en bent communicatief sterk. Vanuit een procesgerichte benadering neem je de verantwoordelijkheid voor een functioneel en technisch correct functioneren van een groep van applicaties.

Je bent goed in het maken van analyses en maakt makkelijk contact met sleutelgebruikers van Leen Bakker en doorziet snel waar de behoefte ligt en wat mogelijk is.

Je werkt graag in een team en kan hierin ook wel een sturende rol vervullen. Ook ben je bereid om één keer in de zes weken stand-by dienst te draaien voor de ondersteuning aan onze winkels op koopavonden en in de weekenden.

Wat we vragen

Als DevOps Engineer / Applicatiebeheerder heb jij de kennis en ervaring om met het development team de gewenste verbeteringen te implementeren.

Daarnaast beschik je over :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Sterk analytisch
 • Ruime ervaring met applicatie beheer in een keten
 • Ruime ervaring met interfaces
 • Technisch goed onderlegd en goede kennis van XML, SOAP en SQL
 • Expertise Woontotaal / Ortec zou heel mooi zijn maar is niet plausibel
 • Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis of ervaring in informatie analyse is een pré;
 • Goede analytische en conceptuele vaardigheden;
 • Klant- en oplossingsgericht;
 • Kennis van de Devops methodiek is een pré;
 • Kennis of ervaring met SQL databases is een pré;
 • Affiniteit of ervaring in de retail is een pré.
 • Wat wij jou bieden

  Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen.

  En er staat een enthousiast team voor je klaar. En dan ook nog :

 • Werkweek van 37 uur
 • Een fulltime functie met een marktconform salaris tussen €4.021,- en €4.671,- bruto per maand waarvan de hoogte afhankelijk is van opleiding, kennis en werkervaring.
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 • Personeelskorting
 • Aantrekkelijke collectieve zorgverzekering
 • 5 weken vakantie
 • Goede verlof- en pensioenregeling.
 • Voel je thuis in ons huis

  De wereld van vandaag is dynamischer dan ooit. Thuis en op het werk, want op het werk werd opeens thuis . Consumenten geven op nieuwe manieren invulling aan belangrijke thema’s als wonen en leven.

  Voor meer mensen dan ooit geldt inmiddels : investeer je in een fijn huis, dan ook in een fijne werkplek en andersom. Leen Bakker en Kwantum anticiperen op deze nieuwe werkelijkheid met een fris assortiment, hoogwaardige service en grote ambities, als retailer en als werkgever.

  Om morgen het verschil te kunnen maken voor de consument maken we vandaag het verschil voor onze medewerkers. Ons succes begint bij jou.

  Want wij zijn zo goed als de mensen waarmee we werken. Dus we zien jou, onze collega. We zien wat je al kunt, maar kijken ook naar je potentie.

  Daar spelen we op in. Werk je bij Leen Bakker Kwantum dan krijg je ruimte voor groei. We stimuleren je ontwikkeling door hierin te investeren.

  Jouw ambities zijn de onze en we hopen dat dit andersom ook geldt; dat jij je inzet om onze ambities als team te verwezenlijken.

  Wij zijn een no-nonsens club. Wij maken waar wat we beloven. We fixen het. Daar maken we ons hard voor, daar zijn wij trots op.

  Dat doen we samen. Verspreid door heel Nederland groeien we in rap tempo. We gaan vol gas vooruit, voor een optimaal resultaat.

  We werken met en aan een team waar iedereen zich thuis voelt en net dat stapje extra wil zetten. Waarbij jij de ruimte krijgt om op jouw eigen wijze invulling te geven aan onze missie : om van ieder huis een thuis te maken.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Menno van der Meulen, corporate Recruiter, m.vandermeulen kwantum.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier