Arts Verstandelijk Gehandicapten – 24 tot 36 uur per week
Esdégé-Reigersdaal
Heerhugowaard, NL
2 dagen geleden

Over jouw rol als Arts Verstandelijk Gehandicapten

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de specialistische medische zorg aan een gevarieerde groep cliënten met een verstandelijke beperking.

Je verleent de specialistische zorg voor de cliënten met een WLZ / WMO indicatie. Je bent als arts VG ondersteunend aan het team verbonden aan de verschillende clusters en verricht arts VG-consultaties op de polikliniek.

Je werkt in multidisciplinair verband aan het optimaliseren van de gezondheid van onze cliënten. Je komt te werken in een gevarieerd en enthousiast team van artsen VG en AIOS (sen) arts VG, basisartsen, praktijkondersteuners en tandartsen / mondhygiënisten.

De huisartsenzorg wordt uitgevoerd door enkele huisartsen, welke (bijna) dagelijks aanwezig zijn. Daarnaast werk je nauw samen met cliëntbegeleiders, gedragsdeskundigen, paramedici, verpleegkundigen en consulterende specialisten (zoals neuroloog, revalidatiearts, klinisch geneticus en psychiater).

Tevens lever je een bijdrage aan het medische beleid binnen de organisatie.

Roxanne de Jong (29) en Simone Steenbergen (36) werkten allebei als basisarts bij Esdégé-Reigersdaal en zijn erg positief over het werken in de gehandicaptenzorg.

Zo positief dat zij beiden komend jaar de driejarige opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten gaan volgen bij het Erasmus MC in Rotterdam.

Ze vertellen enthousiast en vol passie over de mooie ervaringen in de gehandicaptenzorg. Ik wilde mij eerst oriënteren, onderzoeken welk specialisme bij mij past.

Ik had niet verwacht dat het zó goed zou bevallen. het verdere interview en kom nog meer te weten over hun ervaringen bij onze mooie organisatie!

Jouw werkplek

Aan de J. Duikerweg 3 te Heerhugowaard is onze medische dienst gevestigd en staat een spreek / behandelkamer op jouw te wachten.

Je ontvangt cliënten op het spreekuur op deze locatie of je ziet de cliënten in hun eigen woonomgeving. De verschillende overlegvormen en besprekingen vinden in overleg op verschillende locaties plaats.

De woningen die je bezoekt zijn vooral gelegen in Noord-Kennemerland maar je kunt ook gevraagd worden om aan te sluiten bij een multidisciplinair overleg in de regio’s West-Friesland en Kop van Noord-Holland, afhankelijk van de woonclusters waaraan jij gekoppeld wordt.

Er zijn ook mogelijkheden voor digitaal multi-disciplinair overleg.

Wat breng jij mee?

 • Je bent een deskundige en enthousiaste collega;
 • Je bent Arts Verstandelijk Gehandicapten;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent stressbestendig en kunt zelfstandig werken;
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met mensen met een (verstandelijke) beperking;
 • Je werkt graag samen met diverse disciplines en betrokkenen, denk hierbij aan gedragsdeskundige, paramedicus, (praktijk)verpleegkundige (cliënt)begeleiders, ouders etc.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige en afwisselende baan;
 • Een jaarcontract dat wij, bij gebleken geschiktheid, voortzetten voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris, afhankelijk van je ervaring tussen minimaal € 5.369,- en maximaal € 8.256,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG 75) conform cao Gehandicaptenzorg;
 • Een stimulerende werkomgeving in een professioneel en gezellig team;
 • Volop mogelijkheden om jouw kennis en kwaliteiten te benutten en verder te ontwikkelen;
 • Reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering;
 • En uiteraard vakantiegeld, vakantiedagen en een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW.
 • Dit zijn wij!

  Esdégé-Reigersdaal is een organisatie die zorg levert aan cliënten met een (verstandelijke) beperking. De cliëntengroep is zeer gevarieerd, van licht tot zeer ernstig beperkt, in combinatie met complexe lichamelijke of psychiatrische problematiek.

  Esdégé-Reigersdaal werkt met de visie Alle mensen zijn gelijkwaardig, elk mens is uniek’. Wij zetten ons in voor een volwaardig burgerschap van mensen met een beperking en werken vol enthousiasme mee aan de normalisatie en integratie.

  Kenmerkend voor Esdégé-Reigersdaal is de platte organisatievorm, waardoor er een grote mate van autonomie is en de lijnen kort zijn.

  Binnen Esdégé-Reigersdaal maak je als arts VG deel uit van de afdeling (Para) Medische Diagnostiek en Behandeling, onderdeel van de Inhoudelijk Ondersteunende Dienst (IOD).

  Hier werken o.a. artsen, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, afasietherapeuten, fysiotherapeuten, mondhygiënistes en verpleegkundigen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier