Commercieel Medewerker Binnendienst (36-40 uur)
Page Personnel
Breda, Noord Brabant, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben jij commercieel en klantgericht en wil je graag binnen de apothekersbranche aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is actief in de apothekers branche, waardoor je zeer secuur te werk zal moeten gaan.

Je zal in een leuk, informeel team komen te werken met veelal dames om je heen. Het is een professionele organisatie, waar het goed geregeld is en de klant altijd op nummer 1 komt te staan.

Professioneel, commercieel en klantgericht bezig zijn, en dat allemaal in een "Brabantse" werkomgeving; wat wil je nog meer?

Omschrijving Je zal veelal telefonisch commercieel contact hebben Offertes opstellen / nabellen Bestellingen aannemen / te verwerken Commerciële acties opzetten / uitvoeren Crossell Het voortouw nemen in de ochtend verdeling binnen het team Administratieve verwerking van de bestellingen Klachten oplossen waar nodig Overige telefonische en / of administratieve werkzaamheden.

Profiel van kandidaat Relevante werkervaring op het gebied van commercie Commercieel en resultaatgericht ingesteld, waarbij de klant en de lange termijn relatie centraal staat Zeer goede vaardigheden in de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift) Zeer prettige / vriendelijke telefoonstem Klantgericht, oplossingsgericht, secuur, professioneel, integer, vriendelijk en enthousiast Commercieel en administratief sterk ingesteld 36-40 uur beschikbaar (voorkeur is fulltime) Aanbod Het gaat om een functie voor de lange termijn Je zal in eerste instantie via Page Personnel bij de opdrachtgever komen te werken, met de mogelijkheid om na (gemiddeld) een half jaar op contract te kunnen komen bij de opdrachtgever Goede secundaire voorwaarden waaronder een goede pensioenregeling Leuke collega's / fijne werkomgeving

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier