Flexibel werken & studeren? Werk in het magazijn van DHL!
Start People
Amersfoort, NL
7 dagen geleden

Wat ga je doen?

Kom als pakkettensorteerder werken bij DHL te Amersfoort! Ben je op zoek naar een parttime functie voor onbepaalde tijd wat je bijvoorbeeld wil combineren met je studie, dan is dit wellicht dé ideale baan! Als pakketten sorteerder zorg je ervoor dat de pakketten op de juiste manier gesorteerd worden.

De pakketten kunnen tot maximaal 35 kg wegen, dus als jij geld wil verdienen én spieren wil kweken, wacht dan niet met solliciteren! Per week kan je maximaal 20 uur werken.

De avonddiensten zijn van 17 : 30 tot 00 : 00.

Let op : er is geen urengarantie.

Wie ben je?

Wij zoeken een echte aanpakker die in staat is om fysiek zwaar werk te verrichten! Verder ben je :

 • Sportief
 • Enthousiast en betrouwbaar
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Minimaal 2 avonden in de week beschikbaar
 • In staat om een VOG (Verklaring Omtrent goed Gedrag) aan te vragen
 • Over het bedrijf

  DHL, een van de grootste internationale spelers ter wereld, die in meer dan 220 landen aanwezig is. Pakketten uit verschillende landen, verschillende formaten en grootte maakt voor DHL niet uit.

  Samen met jou maakt DHL het waar om de pakketten op tijd aan te leveren bij de consument. Met een personeelsbestand van meer dan 325.

  000 medewerkers bieden we oplossingen voor een vrijwel onbeperkte hoeveelheid logistieke behoeften. DHL maakt deel uit van s werelds meest vooraanstaande post-

  en logistieke groep Deutsche Post DHL Group en bevat de divisies DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight en DHL Supply Chain.

  Wat bieden wij jou?

  Wij bieden je een flexibele baan, waar je voor een langere tijd kan blijven werken. Een baan, waar je ook nog eens aan je conditie en spierkracht kan werken!

  Deel deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier