Magazijnmedewerker, United Parcel Service Nederland B.V.
Randstad
UTRECHT, NL
2 dagen geleden

Ben jij een vroege vogel en op zoek naar een bijbaan naast je studie of drukke gezinsleven, maar weet je niet wanneer je dat zou moeten doen?

United Parcel Service (UPS) biedt dé oplossing. Kom werken als Magazijnmedewerker tussen 04 : 00 08 : 00 uur voor 5 dagen in de week in Utrecht!

Wat bieden wij jou?

 • Je komt te werken in een leuk en enthousiast team. Successen worden geregeld samen gevierd.
 • Je hebt doorgroeimogelijkheden tot o.a. Teamleider;
 • Via Randstad krijg je werkschoenen, bouw je vakantiegeld op en na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen;
 • Je krijgt een salaris tussen € 11,18 - € 13,96 bruto per uur afhankelijk van het aantal jaar ervaring in de logistiek (deze bedragen zijn vanaf 22 jaar en ouder);
 • Wat ga je doen?

  Als magazijnmedewerker start je om 04 : 00 uur met de collega’s van het ochtendteam met een bak koffie of thee. Daarna stroop je jouw mouwen op en ga je aan de slag.

  Het doel van vandaag; alle pakketten die binnen zijn gekomen in grote vrachtwagens verdelen, per postcode, en de bezorgwagens op de juiste manier inladen.

  Rond 08 : 00 uur komen de pakketbezorgers, samen met hen loop je kort de geladen bezorgbus door. Uitzonderingen wat betreft pakketten bespreek je met de pakketbezorger die dag de pakketten daadwerkelijk zal bezorgen.

  Wanneer alle bezorgbussen de loods hebben verlaten, sluit je samen met jouw collega’s de dienst van vandaag af. Alle bijzonderheden worden besproken en gezamenlijk ruim je in enkele minuten de loods op.

  Alle pakketten zijn meegenomen door de pakketbezorgers, het doel van vandaag is weer gehaald! Met een voldaan gevoel kun je weer naar huis of school, het blijft bijzonder om als magazijnmedewerker een onderdeel te mogen zijn van zo’n belangrijke schakel in een wereldwijd logistiek proces.

  Wie ben jij?

 • Je bent minimaal drie ochtenden in de week beschikbaar tussen 03 : 00 uur en 09 : 00 uur.
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Je moet een VOG kunnen aanvragen;
 • Werken bij UPS

  Op dit moment is UPS een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Het is de grootste koerierdienst ter wereld en daarnaast zijn zij toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-

  commerceservices. UPS verzendt dagelijks wereldwijd miljoenen pakketten. In Nederland is onder andere de operationele vestiging in Utrecht een belangrijke schakel in dit proces.

  Voor dit center zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker die in de ochtend wil werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier